detta är oem automatic ab

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör.

Vi ska vara en attraktiv partner som ger kunderna tillgång till kvalitetsprodukter från ledande leverantörer, hjälp vid utvecklingsprojekt och möjligheter att effektivisera sina inköp. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper kunden att hitta den tekniskt bästa lösningen. Snabba leveranser, klara besked och tydlig information är självklart för oss. Det ska vara enkelt och effektivt att ha OEM Automatic som partner!

Tillverkare
tillverkare

Våra tillverkare är specialiserade inom sitt område och ledande inom sin bransch. Genom att agera tillverkarens lokala organisation med fullt ansvar för all försäljning kan vi erbjuda ett unikt sortiment, med över 25 000 artiklar från mer än 100 ledande tillverkare. 

Säljare
sÄljare

Säljarna har kunskap om ett helt produktområdes sortiment och har som främsta uppgift att arbeta nära kunderna för att bidra med kommersiell och teknisk rådgivning. Detta för att alltid hitta den bästa lösningen för kunden.

Produktansvarig
produktspecialister

Våra produktspecialister är tillverkarens förlängda arm in i OEM Automatic och jobbar nära tillverkarens organisation. De har ofta ett samarbete direkt med tillverkarens utvecklingsavdelning.

Kundsupport
kundsupport

Vår kundsupportavdelning är alltid beredda att ge kunderna bästa tänkbara service. De svarar på frågor rörande leveransbesked, prisförfrågningar eller generella frågor av teknisk karaktär. 

Modell

MARKNADSLEDANDE PARTNERS

Våra tillverkare är ofta globala aktörer och ligger i framkant gällande teknik och produktutveckling. De flesta är marknadsledande inom sina specialistområden. För våra tillverkare skapar vi värde genom att vara det bästa alternativet i deras val av säljkanal.

RELATIONSBYGGANDE AFFÄRER

Vår framgång bygger på att vi skapar ett mervärde för våra kunder. Genom teknisk kompetens och ett brett sortiment av komponenter och system tillför vi värde till kundernas produkter och processer.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta