Scanautomatic & Processteknik

Scanautomatic arrangeras parallellt med ProcessTeknik och har snabbt blivit den ledande industrimässan för automation och processteknik i Norden. Scanautomatic är den självklara mötesplatsen för svensk industri när det gäller ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. På Scanautomatic finner du lösningarna för en effektiv och automatiserad produktion.

Elmia Automation

Elmia Automation är den ledande automationsmässan för Sveriges tillverkningsindustri. Här visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion. Och här visar de ledande komponent- och robotleverantörerna tillsammans med systemintegratörer fördelarna med automation – från enskilda komponenter till maskiner i drift och automation i verkligheten.

EURO EXPO IndustriMässor

EURO EXPO´s affärsidé sedan 1997 är att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.  Till IndustriMässorna bjuds beslutsfattare med el-, drifts-, produktions-, underhålls-, konstruktions- och inköpsansvar samt skyddsombud på regionens tillverkande företag.

Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras varje år på Elmia i Jönköping. Mässan brukar locka runt 1 200 utställare i från 30 länder och upp till 15 000 besökare. En av mässans styrkor är dess renodling. Här ges bara plats för underleverantörer till tillverkningsindustrin.

Teknisk rådgivning
Jennifer Sjögren Jennifer Sjögren

Marknadskommunikatör

073-655 27 39 073-655 27 39

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta