Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Nedan listar vi de tjänster som finns  lediga just för tillfället. Skulle det inte finnas några lediga tjänster för stunden är du alltid välkommen att kolla hos något av våra systerbolag OEM ElectronicsOEM Motor eller Batteripoolen. Följ oss även gärna på Facebook och Linkedin för att inte missa någon av våra lediga tjänster.

Lediga tjänster just nu

Väx med oss! Lediga tjänster på OEM Automatic

Vi expanderar och söker produktansvarig till helt ny tjänst

Vill du bli en del av en stor och växande koncern? Drivs du av ansvar och arbete med sortimentsutveckling, leverans och support? Vi expanderar och söker en produktansvarig till affärsområde Maskin. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Vi söker en kollega till vår kundsupport

Är du driven och alltid ute efter att utvecklas? Har du även ett tekniskt intresse och trivs du i en serviceinriktad roll? Då kan du bli vår nästa lagspelare på OEM Automatic! Läs mer om tjänsten och ansök här.

Bli en av oss! Lediga tjänster på OEM Automatic
separator_grey

Vad kan du arbeta med hos oss?  

Här ser du exempel på tjänster som finns hos oss i OEM-koncernen.  Nedan kan du läsa mer om vad några av tjänsterna innebär.

  • Säljare
  • Produktansvarig
  • Lagerarbetare
  • Montering/produktförädling
Arbeta som säljare

Säljare

Som säljare inom OEM-koncernen ansvarar du  för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till order. Din roll är att hitta och utveckla nya affärer genom projektförsäljning till befintliga och nya kunder.

För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är driven, ansvarstagande, kommunikativ och självgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

OEM är en lärande organisation och som stöd under hela karriären erbjuds utbildningar och kurser. Tjänsten innebär ibland mycket resande inom Sverige. 

Arbeta som produktansvarig

Produktansvarig 

Våra produktansvariga fungerar som tekniskt stöd för våra kunder men även våra säljare. De arbetar dessutom tätt ihop med våra leverantörer. 

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är nyfiken. Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift.  Vi uppmuntrar personlig utveckling inom hela OEM-koncernen och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 42 00

Skicka e-post

Chatta