Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Nedan listar vi de tjänster som finns  lediga just för tillfället. Skulle det inte finnas några lediga tjänster för stunden är du alltid välkommen att kolla hos något av våra systerbolag OEM ElectronicsOEM Motor eller Batteripoolen. Följ oss även gärna på Facebook och Linkedin för att inte missa någon av våra lediga tjänster!

Lediga tjänster just nu

Produktchef 

rollen som produktchef kommer du att ansvara för leverantörskontakter samt sortimentsutveckling, leverans och support inom produktområdet Process som är ett relativt nytt satsningsområde för oss. Du arbetar med produkter som massflödesmätare, VA-mätare, gasflödesmätare och flödeskalibratorer. Du ser till att produktportföljen är uppdaterad utifrån såväl kundbehov som marknadens villkor i kombination med säkerställande av att rätt kvalitet och funktion upprätthålls.

Din roll är en viktig länk mellan marknad och produktutveckling och kräver mycket samarbete såväl internt som externt. Du blir en del av ett team av sju personer och rapporterar till produktområdeschef.

Läs mer om tjänsten och ansök här

alt=””
separator_grey

Medarbetare till vårt lager och logistikcenter

Vårt lager och logistikcenter söker nya medarbetare. Arbetsuppgifterna består främst av orderplock. Känner du att du vill arbeta i ett härligt gäng på ett stabilt företag, hör av dig till oss på OEM Automatic.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att arbeta på lager
  • Är serviceinriktad och gillar ett högt tempo
  • Är en utpräglad lagspelare
  • Har datorvana
  • Har truckkort

Placeringsort för tjänsten är Tranås. Ansökan skickas till johan.lind@oemautomatic.se senast 2017-11-15. Urval sker löpande. För frågor och mer information, kontakta Johan Lind på telefon: 075-242 41 62 eller via e-post: johan.lind@oemautomatic.se.

alt=””
separator_grey

Vad kan du arbeta med hos oss?  

Här ser du exempel på tjänster som finns hos oss i OEM-koncernen.  Nedan kan du läsa mer om vad några av tjänsterna innebär.

  • Säljare
  • Produktansvarig
  • Lagerarbetare
  • Montering/produktförädling
Arbeta som säljare

Säljare

Som säljare inom OEM-koncernen ansvarar du för försäljning av våra produkter till befintliga och nya kunder. Din roll är att hitta och utveckla nya affärer genom projektförsäljning. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till order.

För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är driven, ansvarstagande och kommunikativ. Vi ser också att du är självgående och kan tänka ut egna lösningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten innebär mycket resande inom Sverige. OEM är en lärande organisation och som stöd under hela karriären erbjuds utbildningar och kurser.

Produktansvarig 

Våra produktansvariga jobbar tätt ihop med våra leverantörer. De fungerar som tekniskt stöd för både våra säljare och för våra kunder.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är nyfiken.Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Inom OEM-koncernen uppmuntrar vi personlig utveckling och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 42 00

Skicka e-post

Chatta