Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Nedan listar vi de tjänster som finns  lediga just för tillfället. Skulle det inte finnas några lediga tjänster för stunden är du alltid välkommen att kolla hos något av våra systerbolag OEM ElectronicsOEM Motor eller Batteripoolen. Följ oss även gärna på Facebook och Linkedin för att inte missa någon av våra lediga tjänster.

Lediga tjänster just nu

Är du vår nya säljledare?

OEM Automatic söker nu en driven säljledare till vårt huvudkontor i Tranås. Vi söker dig som är ansvarstagande, trivs att jobba mot mål och vill utvecklas i framgångsrikt handelsbolag med marknadsledande varumärken i sortimentet. I rollen som säljledare coachar du våra framgångsrika säljare och skapar rätt attityder, engagemang och nyfikenhet i säljkåren.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Arbeta som säljare

Teknisk säljare, Elskåpskomponenter

Vi söker en engagerad lagspelare med ett teknisk intresse till vårt produktområde Elskåpskomponenter med placering i Malmö. Du planerar, genomför och följer självständigt upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och ge teknisk rådgivning till kunder. Du ingår i ett team på 20 medarbetare och du rapporterar till din säljledare på huvudkontoret i Tranås. Ca. 100 resdagar/år.

Viktigast av allt är att du har en vilja att nå dina mål och tycker att försäljning är roligt!

Läs mer om tjänsten och ansök här

separator_grey

Vad kan du arbeta med hos oss?  

Här ser du exempel på tjänster som finns hos oss i OEM-koncernen.  Nedan kan du läsa mer om vad några av tjänsterna innebär.

  • Säljare
  • Produktansvarig
  • Lagerarbetare
  • Montering/produktförädling
Arbeta som säljare

Säljare

Som säljare inom OEM-koncernen ansvarar du  för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till order. Din roll är att hitta och utveckla nya affärer genom projektförsäljning till befintliga och nya kunder.

För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är driven, ansvarstagande, kommunikativ och självgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

OEM är en lärande organisation och som stöd under hela karriären erbjuds utbildningar och kurser. Tjänsten innebär ibland mycket resande inom Sverige. 

Arbeta som produktansvarig

Produktansvarig 

Våra produktansvariga fungerar som tekniskt stöd för våra kunder men även våra säljare. De arbetar dessutom tätt ihop med våra leverantörer. 

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är nyfiken. Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift.  Vi uppmuntrar personlig utveckling inom hela OEM-koncernen och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 42 00

Skicka e-post

Chatta