Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Nedan listar vi de tjänster som finns lediga för tillfället. Skulle det inte finnas några lediga tjänster för stunden är du alltid välkommen att kolla hos något av våra systerbolag OEM ElectronicsOEM Motor eller Batteripoolen. Följ oss även gärna på Facebook och Linkedin för att inte missa någon av våra lediga tjänster.

Lediga tjänster just nu

Teknisk säljare till vårt Göteborgskontor

Vi söker en engagerad lagspelare till vårt produktområde Elskåpskomponenter i Göteborg. Vi är inne i en spännande och utvecklande fas, dels med traditionella automationskomponenter och även inom industridatorer & kommunikationsområdet.  Du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt!

Läs mer om tjänsten och ansök här

Väx med oss, lediga tjänster på OEM Automatic

VAD KAN DU ARBETA MED HOS OSS?  

Här ser du exempel på tjänster som finns hos oss i OEM-koncernen.  Nedan kan du läsa mer om vad några av tjänsterna innebär.

  • Säljare
  • Produktansvarig
  • Lagerarbetare
  • Montering/produktförädling
Arbeta som säljare

Säljare

Som säljare inom OEM-koncernen ansvarar du  för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till order. Din roll är att hitta och utveckla nya affärer genom projektförsäljning till befintliga och nya kunder.

För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är driven, ansvarstagande, kommunikativ och självgående.

OEM är en lärande organisation och som stöd under hela karriären erbjuds utbildningar och kurser. Tjänsten innebär ibland mycket resande inom Sverige. 

Arbeta som produktansvarig

Produktansvarig 

Våra produktansvariga fungerar som tekniskt stöd för våra kunder men även våra säljare. De arbetar dessutom tätt ihop med våra leverantörer. 

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är nyfiken. Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift.

Vi uppmuntrar personlig utveckling inom hela OEM-koncernen och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta