Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Nedan listar vi de tjänster som finns  lediga just för tillfället. Skulle det inte finnas några lediga tjänster för stunden är du alltid välkommen att kolla hos något av våra systerbolag OEM ElectronicsOEM Motor eller Batteripoolen. Följ oss även gärna på Facebook och Linkedin för att inte missa någon av våra lediga tjänster!

Lediga tjänster just nu

Produktansvarig, El-skåp 

Vill du bli en del av en stor och växande koncern? Drivs du av ansvar och arbete med sortimentsutveckling, leverans och support? OEM Automatic söker en ny lagspelare! Vill du växa med oss?

Tjänsten som produktansvarig innebär att du har ansvar för huvuddelen av vårt reläsortiment med bl.a. marknadsledande ComatReleco som varumärke. Du kommer också ha ansvaret för våra EMC/nätfilter som är inne i en expansiv fas.

Läs mer om tjänsten

separator_grey

Arbetsledare lager, Logistikcenter

På vårt logistikcenter arbetar ca 60 anställda varav hälften i snitt/dag hanterar 500 inleveransrader och 1300 plockrader. Centret servar drygt 6000 kunder i SE, NO, DK samt fungerar som centrallager för övriga lager i Europa.

Som arbetsledare har du ansvar för lagrets leveransavdelning samt är daglig ledare för 8-10 anställda. Vi ser att du är van att leda ett team. Erfarenhet från lager och att arbeta i ett affärssystem är ett krav. Vi ser också att du är engagerad och har ambitioner då det finns goda möjligheter att växa inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Placeringsort: Tranås

Vi samarbetar med en extern partner i denna rekrytering.

Läs mer om och sök tjänsten här

alt=””
separator_grey

Vad kan du arbeta med hos oss?  

Här ser du exempel på tjänster som finns hos oss i OEM-koncernen.  Nedan kan du läsa mer om vad några av tjänsterna innebär.

  • Säljare
  • Produktansvarig
  • Lagerarbetare
  • Montering/produktförädling
Arbeta som säljare

Säljare

Som säljare inom OEM-koncernen ansvarar du  för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till order. Din roll är att hitta och utveckla nya affärer genom projektförsäljning till befintliga och nya kunder.

För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är driven, ansvarstagande, kommunikativ och självgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

OEM är en lärande organisation och som stöd under hela karriären erbjuds utbildningar och kurser. Tjänsten innebär ibland mycket resande inom Sverige. 

Arbeta som produktansvarig

Produktansvarig 

Våra produktansvariga fungerar som tekniskt stöd för våra kunder men även våra säljare. De arbetar dessutom tätt ihop med våra leverantörer. 

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är nyfiken. Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift.  Vi uppmuntrar personlig utveckling inom hela OEM-koncernen och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 42 00

Skicka e-post

Chatta