Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Nedan listar vi de tjänster som finns lediga för tillfället. Skulle det inte finnas några lediga tjänster för stunden är du alltid välkommen att kolla hos något av våra systerbolag som du hittar härFölj oss även gärna på Facebook och Linkedin för att inte missa någon av våra lediga tjänster.

Möte
 

VAD KAN DU ARBETA MED HOS OSS?  

Här ser du exempel på tjänster som finns hos oss i OEM-koncernen. 
Nedan kan du läsa mer om vad några av tjänsterna innebär.

  • Säljare
  • Produktansvarig
  • Lagerarbetare
  • Montering/produktförädling
  • Kundsupport 
  • Ekonomi 
  • Marknadskommunikation
  • Inköp

 

Säljare
säljare

Som säljare inom OEM-koncernen ansvarar du  för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt till order. Din roll är att hitta och utveckla nya affärer genom projektförsäljning till befintliga och nya kunder. För att lyckas och trivas i rollen krävs det att du är driven, ansvarstagande, kommunikativ och självgående. OEM är en lärande organisation och som stöd under hela karriären erbjuds utbildningar och kurser. Tjänsten innebär ibland mycket resande inom Sverige. 

Produktansvarig
produktansvarig

Våra produktansvariga fungerar som tekniskt stöd för våra kunder men även våra säljare. De arbetar dessutom tätt ihop med våra leverantörer. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är nyfiken. Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Vi uppmuntrar personlig utveckling inom hela OEM-koncernen och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

Lager
lagerarbetare

Vårt logistikcenter ligger utanför Tranås och förser effektivt svenska, norska och danska kunder med leveranser. Som lagerarbetare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter så som orderplock, truckkörning, packning, lossning och lastning. 

Montering
montering/produktförädling

På vår förädlingsavdelning hanterar vi över 5 000 orders årligen, vilket innebär montage av mer än 50 000 enheter varje år. Som medarbetare på vår förädlingsavdelning arbetar du med allt från att specialpacka och märka produkter till att skruva ihop ett färdigt delmontage som passar kundens specifika applikation. 

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta