Produktförädling - vi frigör dina resurser

Vi på OEM Automatic ser till helheten av era behov och levererar gärna en komplett lösning. Genom att anpassa, förädla och montera ihop olika komponenter, kan vi förenkla och effektivisera er verksamhet. Tack vare vår förädlingsavdelning kan vi hjälpa er som kunder att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen med våra produkter. Utifrån era behov monterar vi ihop en eller flera produkter till en artikel som sedan beställs med ett unikt beställningsnummer. 

Montering
Förädling och montage med bredd

Det vi erbjuder kan handla om allt från att specialpacka och märka produkter till att skruva ihop ett färdigt delmontage som passar direkt i er applikation. Vi vill hjälpa er att frigöra resurser och effektivisera er verksamhet, helt enkelt ge er tid och möjlighet att göra det ni är bäst på. För oss är ingenting för stort eller smått. Med vår unika bredd och våra stora resurser kan vi erbjuda rätt lösning till varje unik kund.I huvudsak förser vi svenska OEM Automatic AB med förädlings- och montagearbeten, men vi servar även OEM Automatic i Norge och Danmark, OEM Motor AB, Telfa AB och Batteripoolen AB.

Montering
50 000 enheter varje dag

På vår förädlingsavdelning hanterar vi över 7 000 orders årligen, vilket innebär montage av mer än 50 000 enheter varje år. Utbildade och engagerade montörer tillsammans med närheten till vårt lager gör det möjligt för oss att arbeta effektivt och hålla en hög kvalitet i allt vi gör. Vårt kvalitetsutfall ligger på 0,5 per vecka, vilket innebär att vi endast tar emot 0,5 kundreklamationer per vecka.Produktionen är kostnadseffektiv och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001. 

Kundanpassade lösningar
Fördelar för dig som kund

- Färre artikelnummer
- Effektivare inköp
- Enklare logistik
- Färre leverantörer
- Lägre totalkostnad

Jörgen Förädlingen


STANDARDPRODUKTER ÄR BRA,
FÖRÄDLADE PRODUKTER ÄR PERFEKTA


På OEM Automatic märker vi att fler och fler upptäcker fördelarna med att få en färdiganpassad produkt levererad till sig. Därför är vi väldigt stolta över vår förädlingsavdelning. Här kan vi anpassa, förädla och montera ihop olika komponenter helt efter dina behov och önskemål för att du ska kunna effektivisera och frigöra resurser och fokusera mer på din kärnverksamhet.

LÄS MER HÄR
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta