ATEX-klassat sortiment som klarar av att befinna sig i farliga områden där en explosion skulle kunna inträffa.
Publicerat: 2020-12-04

ATEX-klassat sortiment hos produktområde Sensor & Maskinsäkerhet

Tillsammans med vår tillverkare IDEM kan vi erbjuda ett brett sortiment av ATEX-klassade produkter. ATEX-klassade produkter är till för att skydda människors säkerhet mot de risker som kan uppstå vid explosionsfarliga omgivningar.

Att en produkt är ATEX-klassad innebär att den är explosionssäker och klarar av att befinna sig i farliga områden där en explosion skulle kunna inträffa. En explosionsfarlig miljö kan utgöras av t.ex explosiva gaser, vätskor eller damm. IDEMs produkter är anpassade för användning i industrier där potentiella explosiva atmosfärer finns. Det kan vara industrier som hanterar till exempel olja, petrokemikalier, livsmedelsbearbetning, förpackning och läkemedelsindustrier.

Kunskap
IDEM har idag ett brett sortiment av säkerhetsprodukter med extra fokus på rostfritt och ATEX. De har också stor erfarenhet av att ta fram kundunika produkter ihop med er som kund. Den senaste innovationen UGB-NET som är ett låsbart handtag med Profisafe, visar att IDEM är en tillverkare i framkant vad gäller kund- och applikationsförståelse.

Läs mer om IDEM här

Teknisk rådgivning
Daniel NilssonDaniel Nilsson

Säljare, Sensor & Maskinsäkerhet, Tranås

076-548 31 86

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta