Hos oss finner ni ett brett utbud av rostfritt sortiment
Publicerat: 2020-12-04

Rostfritt sortiment från produktområde Sensor & Maskinsäkerhet

Tillsammans med vår tillverkare IDEM kan vi erbjuda ett brett sortiment av rostfria produkter. Fördelar med att välja rostfritt är att de är tåliga och även klarar av att bli tvättade under högt tryck och höga temperaturer.

Alla IDEMs rostfria produkter är tillverkade i rostfritt stål 316 och är IP69K klassade (UGB-KLT är IP65 klassad). Det innebär att de lämpar sig bra för bland annat livsmedelsindustrin, då de enkelt kan tvättas med högtryckstvätt för att få bort eventuellt avfall som hamnat på produkten. De rostfria produkterna fungerar även för utomhusbruk då de är hållbara och tål de flesta väderförhållanden. IDEM har ett brett sortiment inom rostfritt. IDEMs brytare kan ersätta de flesta modeller på marknaden utan att du som kund behöver ändra på din befintliga hålbild för att kunna fästa upp brytaren på er grind eller lucka. Med IDEM som tillverkare finns det även möjligheter att få kundunika produkter.

Kunskap
IDEM har idag ett brett sortiment av säkerhetsprodukter med extra fokus på rostfritt och ATEX. De har också stor erfarenhet av att ta fram kundunika produkter ihop med er som kund. Den senaste innovationen UGB-NET som är ett låsbart handtag med Profisafe, visar att IDEM är en tillverkare i framkant vad gäller kund- och applikationsförståelse.

Läs mer om IDEM här

Teknisk rådgivning
Daniel NilssonDaniel Nilsson

Säljare, Sensor & Maskinsäkerhet, Tranås

076-548 31 86

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta