Tecsis

Tecsis har i mer än 90 år utvecklats till en ledande tillverkare för mät- och sensorteknik inom tryck, kraft- och temperaturmätning.

Tecsis grundades i Frankfurt 1921, där de fortfarande har sitt huvudkontor och största produktionsenhet, och tillsammans med produktionsenheter i Columbus-USA och Shenzhen-Kina, gör dem till en lokal partner på de största marknaderna över världen, även genom deras lokala distributörer i över 70 länder.

OEM Automatic har representerat Tecsis i över 20 år och jobbar tätt med Tecsis ingenjörer och utvecklingsteam för att utveckla produkter för bästa möjliga funktion och tillföra individuella kundbehov.

Tecsis produktprogram:

Tryckgivare

Vi har givare med arbetsområden allt från 0-1mbar upp till 0-15000 bar, inklusive vakuum-områden, med alla vanligast förekommande utsignaler så som 4-20 mA, 0-10 V, ratiometrisk 0,5-4,5 V, CANopen m.fl.

Manometrar

Mekaniska manometrar var det som tecsis började tillverka för mer än 90 år sedan och har idag ett mycket brett program i fråga om arbetsområde, material och storlek. En av våra styrkor är att vi gärna tar fram unika skalor med företagslogo eller andra typer av färgmarkeringar.

Kraftövervakning

Tecsis är världens enda tillverkare att erbjuda alla teknologier för att detektera kraft eller vikt i mekaniska konstruktioner. Framförallt unikt framtagna kraftgivare med tunnfilms-teknik, med extremt god långtidsstabilitet och integrerad förstärkt utsignal, men även standard trådtöjningsgivare och hydrauliska kraftgivare. Tecsis har utrustning att kunna ta fram kraftgivare upp till 6000 kN, med fokus på säkerhet i er konstruktion.

Temperatur

Brett program av temperaturmätare och givare, allt från enklare ventilationsmätare till kompletta processmätare och givare, unikt designade efter kundens behov.

www.tecsis.com

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta