Exolöf

OEM Automatic SE
Exolöf är ett nytänkande varumärke som dedikerat arbetar med att utveckla och marknadsföra högkvalitativa produkter för mobila applikationer. Varumärket har en stark inriktning på att skapa produkter som är testade och godkända mot en sträng kravspecifikation som är anpassad för de mest krävande miljöerna.

NÄRA SAMARBETE MED GLOBALA UNDERLEVERANTÖRER

Exolöfs unika säljargument är deras förmåga att skapa skräddarsydda lösningar till sina kunder. Detta görs genom nära samarbete med globala underleverantörer som hjälper till att utveckla kundunika produkter för just deras applikation. Detta betyder att Exolöf kan skapa lösningar som passar perfekt för varje enskild kund och applikation, oavsett hur specifika behoven är.

EXOLÖFS PRODUKTER FUNGERAR I EXTREMA TEMPERATURER

En annan viktig aspekt av Exolöfs produkter är deras förmåga att fungera i krävande miljöer. Med tanke på att många mobila applikationer används i extrema klimat, har Exolöf tagit fram en kravspecifikation som är anpassad för att fungera i tuffa förhållanden. Detta innebär att deras produkter är testade för att fungera i extrema temperaturer, inklusive temperaturer ner till -40 °C.

HÖGKVALITATIVA PRODUKTER

Exolöf är ett varumärke som fokuserar på att skapa högkvalitativa produkter som är anpassade för krävande miljöer och som kan skräddarsys till varje enskild kund. Med deras erfarenhet och nära samarbete med globala underleverantörer är de väl rustade för att ta fram kundunika lösningar för mobila applikationer.

Företagsfakta

  • Fokus på hög kvalité
  • Anpassade för krävande miljöer
  • Kundunika lösningar

KUNDCASE - LAMPAN KLARADE HÅRDA TESTER

video cannot show image

Exempel på produkter

LÄS VÅRA INSPOARTIKLAR MED PRODUKTER FRÅN EXOLÖF

Teknisk rådgivning
Victor PetterssonVictor Pettersson

Produktansvarig och inköpare, Maskin

076-527 85 05 076-527 85 05

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta