Kabelverktyg & Kabeltillbehör
Publicerat: 2022-10-03

Vad gör du med din kabel?

Utöver vårt stora kabelsortiment kan vi även erbjuda ett kompletterande sortiment av kabelverktyg och kabeltillbehör med det allra mesta du behöver till din kabel.

KABELVERKTYG OCH KABELTILLBEHÖR FRÅN INTERCABLE

Intercable är en av världens ledande tillverkare av kabelverktyg och kabeltillbehör och kännetecknas av sin kvalitet och tillförlitlighet. Nedan visar vi upp ett urval av de kabelverktyg och kabeltillbehör du hittar hos oss samt hur de kan hjälpa till och underlätta för dig, oavsett kabel.

Produktnytt
Kabelverktyg

BATTERIDRIVEN CRIMPMASKIN

STILO45 är namnet på Intercables crimpmaskin för kabelskor på 6 - 150 mm². Crimpmaskinen lagrar alla crimpningar och felmeddelanden i internminnet, har ett roterbart huvud och en presskraft på 45 kN.

BATTERIDRIVEN KAPMASKIN

STILO-S40 är en gedigen batteridriven kapmaskin för koppar och aluminium upp till Ø 40 mm. Kapmaskinen är utrustad med ett ergonomiskt halkfritt grepp, ett automatiskt energisparläge och
är designad med ett öppet skärhuvud i en lätt och kompakt design.

Skalverktyg

Intercables samling skalverktyg finns i flera olika modeller och utföranden, modellen ABI1 har en självjusterande kabelskalare för såväl mjuka som hårda mantelmaterial och klarar en diameter på Ø 4,5 mm till 29 mm.

Klicka här för att se alla våra kabelverktyg

 

LÄs mer om produkterna

Kabeltillbehör

Kabelsaxar

I vårt sortiment av kabelsaxar har vi många alternativ för att du ska hitta en modell som passar oavsett kabel. Något som kännetecknar dem alla är deras robusta design, användarvänlighet och ergonomi.

Rörkabelskor

Våra rörkabelskor i förtennad koppar finns både med och utan titthål och i storlekar från 0,5 till 630 mm² och med möjlighet till andra hålstorlekar på begäran.

Pressbackar

Pressbackar finns som tillbehör till alla våra crimpmaskiner från Intercable och finns i ett stort spann av olika dimensioner. Pressbackarna är enkla att byta ut beroende på kabelns storlek.

Övriga kabeltillbehör

Hos oss hittar du även många andra typer av kabeltillbehör såsom ändhylsor och krympslang. Klicka här för att se hela vårt sortiment av kabeltillbehör.

 

Läs mer om produkterna

Teknisk rådgivning
Peter NordellPeter Nordell

Produktchef, Kabel

076-527 81 18 076-527 81 18

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta