Ny tillverkare - Armacell
Publicerat: 2023-07-04

Vi breddar vårt sortiment med teknisk isolering från Armacell

Vi är stolta över att meddela att vi har blivit utvalda av Armacell, en ledande global tillverkare av teknisk isolering, att erbjuda deras högkvalitativa produkter på den svenska marknaden. Genom att inkludera Armacells sortiment av teknisk isolering i vår produktportfölj kan vi nu erbjuda ännu fler högkvalitativa lösningar som passar våra kunders behov och krav. På bilden ovan ser du Mikkel Rüssell, Country Manager Sweden på Armacell, och Jesper Peterson, Säljare Tryck & Flöde OEM Automatic.

Företagsnytt

Om Armacell

Med vår nya tillverkare, Armacell, kan våra kunder känna sig helt trygga med att alltid få tillgång till innovativa och säkra lösningar inom teknisk isolering. Armacell är en världsledande utvecklare av cellgummi för teknisk isolering, samt en ledande leverantör av tekniskt skum, och deras produkter har en betydande och positiv inverkan på den globala energieffektiviteten. Med 27 produktionsanläggningar i 19 länder och över 3 300 anställda driver företaget två huvudsakliga verksamheter, produktion av avancerad isolering och specialutformat skum. Deras fokus på isoleringsmaterial till teknisk utrustning, högpresenterande produkter för akustisk, lättviktsapplikationer, PET-produkter av återvunnet material och nästa generations Aerogel-filtteknik visar att de är en innovativ leverantör som tänker på framtiden. Genom att välja Armacells produkter kan våra kunder vara säkra på att de investerar i en hållbar och effektiv teknisk isolering som gör skillnad runt om i världen varje dag.

Bred produktportfölj för många applikationer

Armacell är kända för att tillverka isoleringsmaterial av högsta kvalitet och sätter en ny standard för teknisk isolering. I och med detta samarbete har vi möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som är utformade för att hjälpa kunder att uppnå förbättrad termisk och akustisk prestanda, minska energiförbrukningen, skydda mot brand och förhindra kondens och korrosion. Produktportföljen inkluderar cellgummi, polyetylen (PE), akustiska isoleringslösningar, aerogel och PET-produkter av återvunnet material. Dessa produkter kan användas i en mängd olika applikationer, från VVS-system och HVAC-system till industriella processer och fordonsindustrin.

Så kan du som kund ta del av fördelarna
med teknisk isolering


Check Förhindra värmeförluster
Check Förhindra energiförluster
Check Ljudisolering
Check Kondenskontroll
Check Säkerhet (skydd mot brännskador eller frostskador)

Alltid fokus på högkvalitativa lösningar

Som en av Europas största leverantör av komponenter för industriautomation strävar vi alltid efter att erbjuda det bästa till våra kunder. Genom att inkludera teknisk isolering i vårt sortiment kan vi nu erbjuda ännu fler högkvalitativa lösningar för våra kunders projekt och behov. Armacell och vi delar samma engagemang för innovation och hållbarhet, vilket gör att vi känner oss säkra på att deras produkter passar perfekt in i vårt sortiment och vårt erbjudande.

 

 

”Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Armacell för att leverera högkvalitativ teknisk isolering till våra kunder och hjälpa dem att uppnå sina mål för effektivitet, hållbarhet och ekonomiska fördelar”

– Jesper Petersson

Behöver du support?

Avslutningsvis vill vi påminna om att vi alltid finns tillgängliga för att ge rådgivning och hjälpa våra kunder att välja rätt produkt för deras specifika projekt och behov. Vi har specialiserade produktansvariga inom teknisk isolering och har ett nära samarbete med Armacell, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller behöver rådgivning. Vi ser fram emot att hjälpa er!

Teknisk rådgivning
OEM Automatic SEJesper Petersson

Säljare, Tryck & Flöde, Tranås

076-527 82 13 076-527 82 13

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta