Wika samarbete
Publicerat: 2019-01-01

Utökat samarbete med en av världens största tillverkare

Företagsnytt

WIKA är en av världens största tillverkare av produkter för mätning och övervakning av tryck, temperatur och nivå. Sedan 2019 har WIKA och OEM Automatic samarbetat på den svenska marknaden.


WIKA grundades 1946 i tyska Klingenberg, där huvudsätet fortfarande ligger. Med hjälp av deras egna test- och kalibreringslaboratorier ligger de ständigt i framkant med utveckling av nya produkter och teknologier. Tack vare de interna test- och certifieringsavdelningarna på WIKA är produkterna kvalitetssäkrade utifrån dagens kvalitetskrav samt att framtida krav från marknaden snabbt kan hanteras. Olika typer av protokoll och certifikat kan utfärdas från WIKA efter dina önskemål.

I dag har WIKA över 9 000 anställda runt om i världen med högteknologiska tillverkningsfabriker i 11 länder. Över 50 miljoner högkvalitetsprodukter levereras årligen till kunder runt om i världen.

VÅR PRODUKTPORTFÖLJ VÄXER

WIKA har en komplett produktportfölj för alla typer av industrier för mätning och övervakning av tryck, temperatur och nivå. Vi har tillgång till WIKA´s sortiment gällande tryck, temperatur och nivå för industrierna ovan.

Vi marknadsför och säljer sedan 1 januari 2019 WIKA´s produkter för mätning och övervakning av tryck, temperatur och nivå på den svenska marknaden. Vi kommer löpande att uppdatera sortimentet på vår hemsida.

Ni är välkomna att kontakta oss för mer information om WIKA´s produktsortiment.
Wika områden

KOMPLETT SORTIMENT AV TRYCKGIVARE

Från och med 2019 har vi haft full tillgång till WIKA:s hela sortiment gällande tryckgivare. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett helt komplett sortiment med unika och kostnadseffektiva lösningar. WIKA:s stora standardsortiment gör att vi dessutom kan korta ledtiderna.

UTBILDNING & RELATIONER STOD I FOKUS NÄR VI BESÖKTE WIKA

För att vi inom OEM Automatic AB ska kunna ge våra kunder bästa möjliga support är det viktigt att vi har en god kännedom om vår tillverkare som företag samt självklart deras produkter.

I slutet av 2018 besökte våra säljare och produktspecialister från avdelning Tryck & Flöde WIKA i Tyskland för att lära oss mer om företaget och produktportföljen. Under besöket fick vi möjlighet att träffa de personer inom WIKA som vi kommer att arbeta tätt ihop med, se produktionen av produkterna och få utbildning i produktsortimentet.

Wika
Teknisk rådgivning
Stefan LindströmStefan Lindström

Produktansvarig, Tryck & Flöde

076-527 81 14 076-527 81 14

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta