OEM Automatic ASO

Ny leverantör inom maskinsäkerhet

Vi utökar nu vårt säkerhetssortiment tillsammans med vår nya leverantör ASO Safety Solutions.

Företagsnytt

ASO Safety Solutions är ett tyskt företag med fokus på säkerhetsprodukter. Det europeiska huvudkontoret ligger i Lippstadt, Tyskland, där de har utveckling och produktion i samma byggnad. Kontor finns även både i USA och Kina. Fokusprodukter från ASO Safety Solutions för oss på OEM Automatic är säkerhetsmattor, säkerhetsbumprar och portridåer.

ASO Safety Solutions är en innovativ tillverkare som har lång erfarenhet och hög kompetens. De har stort fokus på kundanpassade lösningar, framförallt när det gäller säkerhetsmattor och säkerhetsbumprar. Det är fullt möjligt för kunder att få dessa i olika färger och former samt med LED-indikering. Säkerhetsmattorna går även att få med olika tryckpunkter.

ASO Safety Solutions har även utvecklat en ny produkt, nämligen portridåer. Detta typ av ljusstråleskydd används vid portapplikationer och används antingen på egen hand eller med en klämlist.

En av ASO Safety Solutions stora målgrupper är just port- och grindtillverkare då de har ett sortiment som täcker allt som behövs för att bygga ett komplett port- eller grindsystem med styrning av dörr/grind och och övervakning av klämskydd. Tack vare detta kan vi på OEM Automatic nu erbjuda dig ett bredare sortiment.

Teknisk rådgivning
Nils FälthNils Fälth

Produktansvarig, Sensor & Maskinsäkerhet

075-242 43 11

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta