Tosibox

Tosibox är ett expansivt finskt bolag som startade i Oulu 2011 med syfte att göra uppkoppling enkelt.

Tosibox har gjort uppkoppling enkelt. Tosibox medarbetare, teknologi och programvara har skapat en ny standard för säker IoT-anslutning, fjärrunderhåll och nätverkshantering. De prisbelönta TOSIBOX®-produkterna tillverkas i Finland och används över hela världen.

Med Tosibox® skapar du enkelt en helt säker fjärranslutning på bara några minuter, utan särskild IT-kompetens. Tosibox-lösningen består av ett fåtal komponenter som alla är kompatibla med varandra vilket möjliggör obegränsad utbyggnad och flexibilitet av systemet. 

Systemet består i grunden av lås och nycklar. Ett Tosibox®- lås är en industriell router till vilken de enheter man vill få åtkomst till ansluts. För att få åtkomst till låset krävs en Tosibox®-nyckel som är synkroniserad med låset samt ett lösenord. Nycklarna finns som fysisk USB-nyckel, som mjukvarunyckel och mobil App. En nyckel kan självklart ge åtkomst till flera lås. 

Det finns inga månads- eller årskostnader för Tosibox® hårdvarukoncept, rena engångskostnader vid köp av lås, nycklar, mjukvarulicenser och mobilklienter. Tosibox® lösningen är globalt patenterad, tekniken är certifierad och har en av de högsta säkerhetsnivåerna i branschen med senaste krypteringstekniken. Detta är inte en molntjänst utan anslutningen till de fysiskt anslutna enheterna sker via en direkt VPN-tunnel.

Företagsfakta

  • Grundades 2011

Exempel på produkter

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta