STEGO

 Med erfarenhet i över tre decennier har STEGO utvecklats till en ledande tillverkare inom området klimatisering av kapslingar och apparatskåp.

STEGO’s produkter är utvecklade för applikationer där driftsäkerhet och tillförlitlighet är det yttersta målet. Produkterna är användarvänliga och mycket väl tekniskt utvecklade, för att garantera en säker drift i många olika typer av applikationer.

Utvecklingen kombineras med innovation och nytänkande profil, vilket resulterat i produkter med enastående design och användbarhet – ett ledande fabrikat.

  • Specialiserad tillverkare
  • Driftsäkerhet och tillförlitlighet
  • Innovativ design och användarvänlig funktion
  • Stor produktbredd

STEGO är DIN EN ISO 9001:2008 och DIN EN ISO 14001:2009 certifierade, för en kontinuerlig optimering av kvalitetsledningssystemet.

STEGO är placerat med tillverkning och huvudkontor i Schwäbisch Hall i södra Tyskland. Företaget grundades 1980.


Exempel på produkter från Stego

Reglering

Termostater och hygrostater är produkterna som sköter reglering av ex. värmare och filterfläktar till rätt klimat. Dessa kan även användas för att styra varningsutrustning. STEGO har ett brett utbud av reglerutrustning i sitt produktprogram. Genom innovativ utveckling har man ex. reglerutrustning med fasta värden som gör dem mycket användarvänliga. ”STEGO är originalet” brukar man säga om termostaterna, då flera andra lablar om just dessa produkter med sina egna företagsnamn.

Värmare

STEGO har utvecklat värmare och värmefläktar bl.a. med; integrerade termostater för enkel användning, isolerad värmekälla för att undvika brännskador och skydda andra känsliga produkter i apparatskåpet.

Filterfläktar

Filterfläktarna från STEGO har en speciell design för att på ett optimalt sätt kyla/ventilera apparatskåp med hög driftsäkerhet och pålitlighet. Den ”utstående kåpan” ger bl.a. längre intervall mellan service, lägre ljudnivå och mindre byggdjup inne i apparatskåpet.

Skåpsbelysning

STEGO har varit mycket innovativa i sin utveckling av belysning. För ett antal år sedan lanserades LED025, som blivit en riktig storsäljare på marknaden. Detta bl.a. tack vare enkelhet i montage och installation, riktigt bra ljusstyrka och driftsäkerhet.

www.stego.de

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta