Molex

Molex grundades 1930 som ett familjeägt bolag, men ägs sedan 2013 av Koch Industries. Molex är en ledande tillverkare av elektroniska komponenter.

Huvudkontoret ligger i USA (Illinois) och Europakontor strax utanför Frankfurt. Deras 45 produktionsenheter är utspridda i 17 olika länder och är mer än 36.000 anställda. Molex distribuerar ca. 100.000 olika produkter och via OEM säljs bl.a. DIN-kontakter och M12-kontakter.

Tillsammans med kunderna har Molex tagit fram många komplexa kundunika lösningar. Denna filosofi har inte bara skapat många nya banbrytande elektroniska lösningar utan även byggt upp ett globalt erkänt företag. Med hjälp av standardprodukter, kunnig personal och en global samarbetsprocess, så kommer Molex möta morgondagens behov och växa tillsammans med våra kunder. OEM Automatic säljer produkter från deras industrisida, så som ventilkablage, M12-kontakter och RJ45-kontakter m.m. Vi har ett brett standardsortiment men vi tar även fram kundunika lösningar tillsammans med Molex.

Exempel på produkter från Molex

www.molex.com
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta