Harting

HARTING utvecklar, tillverkar och säljer elektronik och industriella kontaktdon, termineringsteknik för kontroll och drivenheter, nätverkskomponenter samt kompletta kablage för både telecom och industriella applikationer.

HARTINGs produkter används i industriell automation, kraftförsörjning  samt för industriell elektronik och telekommunikation. HARTING grundades år 1945 och har i dag ca 3400 st anställda.

HARTING är marknadsledande tillverkare av industriella kontaktdon både i Sverige och globalt, företaget finns  i ca 40 olika länder. Det är ett familjeägt företaget till 100 % huvudkontor ligger i  Espelkamp, Tyskland. Företaget har skapat en standard på marknaden med sina HAN-don med betydelsen HArting Norm. Tillverkningen är helautomatiserad vilket innebär hög jämn kvalitet, HARTING har mycket högt fokus på produktutveckling.

Företaget innehar mängder av godkännande  som tex. IRIS, UL,CSA,GOST GL, CCC mm. HARTING har marknadens överlägset bredaste sortiment av kontaktdon som tex. HAN-E (standard serien) HAN-Modular (Skräddarsytt kontaktdon) HAN-Yellock (Kontaktdon i ny design) HAN- ECO (Kontaktdon i termoplast) HARTING har även ett mycket stor och om fattande sortiment av Ethernetswitchar och diverse Ethernetkontakter.

Exempel på produkter från Harting

www.harting.com
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta