Fujinon

OEM Automatic Fujinon logo
Fujifilm grundades i Japan på 30-talet och är idag världens största företag inom fotoutrustning. Under åren har Fujifilm utvecklat ett flertal olika arbetsområden och lyckats sprida sig över hela världen. 2009 köpte Fujifilm Fujinon som idag är en av våra tillverkare av optik.

Att företaget är välrepresenterat i EU kan man verkligen säga då hela 50 olika koncernföretag finns etablerade. Även 4 500 personer arbetar inom FoU i EU med exempelvis försäljning, support och service. Detta är såklart nödvändigt då deras produkter används så väl som av privatperson till stora industrier.

Ett av de större förvärven företaget gjort var 2009 när de köpte ett annat välkänt företag, Fujinon, som är känt för sina kvalitetsoptik. Det är dock enbart ett av alla företag som nu tillhör Fujifilm vilket har gjort att företaget kunnat fortsätta att utvecklats erbjuda produkter av högsta kvalitet och till ett rimligt pris. Idag har företaget över 35 000 anställda och finns rad olika branscher som medicin, biovetenskap, grafik, kemi, optik, inspelningsmedia och fototeknik.

Exempel på produkter

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta