Brooks Instrument

BROOKS INSTRUMENT tillverkar, utvecklar och säljer produkter för att mäta & reglera flöden. Företaget har service och tillverkning runtom i världen.

Brooks Instrument's produkter förekommer i de flesta industrier där man vill ha kontroll på gasers och vätskors flöden. I te.x. halvledar-, förbrännings-, läkemedels-, ytbeläggnings-, livsmedels- och oljeindustrin. 

Brooks Instrument introducerade VA-mätare med namnet sho-rate som idag är ett begrepp i flödesbranschen och används av många inom flödesindustrin. Idag är Brooks instrument världsledande inom massflödesmätare där man med multi-gas och multi-range-tekniken har tagit dessa regulatorer/mätare till en ny nivå för att underlätta användandet och säkra kvaliteten i slutprodukter världen över.

Alla Brooks Flödesmätare kan anpassas för ett nästan oändligt antal tillämpningar för att skräddarsys till just rätt utförande. Det finns även styrelektronik till dessa massflödesregulatorer för att via PC eller en enkel display övervaka och logga givarnas utsignaler.

Andra produkter som finns under Brooks Instrument: Vakuumgivare, Tryckgivare, Ventiler, Tryckregulatorer och Nivågivare

Företagsfakta

  • Grundades 1946 och grundades i Lansdale Pennsylvania USA av Stephen A Brooks.
  • Idag ligger huvudkontoret i Hatfield PA.

Exempel på produkter

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta