VI ÄR MER!

Se varför på Elmia Automation 14-17 maj

SKAFFA DIN BILJETT!

VI ÄR MER!

Se varför på Elmia Automation 14-17 maj

SKAFFA DIN BILJETT!

Elmia Automation

Besök oss på Elmia Automation
upptäck varför vi är mer på Elmia Automation
{41BB8EE0-ABE8-403E-A5CE-6E8E3C9BE79A}
icon

KABEL

Hos kabel hittar du smakprov från deras breda sortiment med allt från kablage, kablar och kabelkedjor. Vår montergranne och leverantör igus finns för att visa upp ännu fler produkter. Kika även på våra nya kabelverktyg för att göra ditt jobb ännu enklare. 

icon

Maskin

Maskin visar upp sina industriella lasrar (med linje, punkt och kryss) med justerbart fokus som lämpar sig perfekt till positionering av gafflar på en truck eller till ett verktyg på en produktionslinje. Det kommer även finnas en mängd av olika varningsljus från både Exolöf och Auer så som RGB-lampor i kombination med ljud tillsammans med nyheter inom ljustorn med integrerad IO-link från Auer. 

icon

Sensor & Maskinsäkerhet

Sensor & Maskinsäkerhet är experter på toppmoderna produkter för att skapa en säkrare miljö i industrier och kring maskiner. Deras produkter hjälper även till att mäta och räkna ut positionering i rörliga delar. 

icon

Elskåpskomponenter

Elskåpskomponenter fortsätter sin satsning inom digitalisering och kommer på denna mässa visa upp hur du enkelt och säkert kan övervaka dina applikationer med hjälp av Tosibox men även industriella datorer, skärmar och lösningar inom IIoT. 

icon

KUKA COBOTS

Vår stora nyhet på denna mässa. I samarbete med den världsledande robottillverkaren KUKA Nordic tar vi nu ett stort steg för att erbjuda våra kunder tillgång till toppmoderna cobots. Med cobots som en integrerad del av vårt sortiment fortsätter vi att vara en pålitlig och framåtsträvande partner för företag som strävar efter framgång inom industriautomation.

Läs mer här
icon

Tryck & flöde

Tryck & Flöde visar upp sina vakuumlösningar samt sin expertis inom mätning av tryck, flöde och temperatur. 

icon

Computer Vision

Computer Visions expertis inom visionlösningar har fortsatt framgång där de på denna mässa visar upp nyheter inom både 2D och 3D. Ni kan även snacka lösningar med kraftfulla datorer för bildhantering och AI- och embedded lösningar. 

få en keps av oss på mässan!

Ett urval av det du kan se på massan

Teknisk rådgivning
Jennifer Sjögren Jennifer Sjögren

Marknadskommunikatör

073-655 27 39 073-655 27 39

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta