Tryck & Flöde Tryck & Flöde
2018-02-06

Ny serie luftbehandlingsprodukter från Asco

Luftbehandlingsprodukter serie 651 från ASCO
Vår tillverkare ASCO erbjuder ett brett sortiment av produkter för luftbehandling och tryckreglering. Nu släpper de en ny serie av luftbehandlingsprodukter i anslutningsstorlekarna 1/8” och 1/4” – Serie 651.

Serie 651 är en ny luft- behandlingsserie som kommer att ersätta den nuvarande serie 107. Designen som är utformad från den lite större varianten, serie 652, är slät och anpassad för trånga utrymmen.

Den nya serien erbjuder ett stort utbud av luftbehandlings-produkter, samt tillval och möjlighet för blockmontage av produkter som levereras färdigmonterade direkt till er.

Serien innehåller produkter som regulatorer, filter, filterregulatorer och dimsmörjare, precis som serie 107 och utöver dessa produkter introduceras även koalescerande filter och aktiva kolfilter.

Nytt för serie 651 är även att man antingen kan få manometern inbyggd i enheten, så som vi valt att marknadsföra dem som standard, eller använda sig av extern manometer precis som tidigare.

Se serie 651 och resten av våra tryckregulatorer och filter här.

Eldar Karat
Eldar Karat
Produktansvarig, Tryck & Flöde
Ansvarsområden

Pneumatikventiler, luftcylindrar, vakuumkomponenter, luftbehandling, proportionalventiler, fördelningslister, pneumatikkopplingar, pneumatikslang

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta