Sensor & Maskinsäkerhet Sensor & Maskinsäkerhet
2019-04-08

En modell för alla krav på skanning

Scanner datalogic
Datalogic lanserar nu Matrix 220 vilket är en ny läsare för 1- & 2-dimensionella streckkoder. Matrix 220 är en kompakt bildbaserad streckkodsläsare som ger bästa prestanda med högsta flexibilitet.

Kompakta mått och roterbara anslutningar gör Matrix 220 enkel att installera i små utrymmen och den lämpar sig mycket bra till exempelvis automotive, förpackning och elektronik. Flera olika ljusbilder i samma läsare gör det enkelt att hitta optimal belysning för den yta som ska avläsas för perfekt läsning av streckkoder. 

Matrix 220 är konstruerad för överlägsen prestanda med en 1,2 MP högupplöst sensor och läser koder med upplösning till 2 mils. DPM-varianten (Direct Part Marking) av Matrix 220 klarar av att läsa direktmärkta koder på glas, metall, plast m.m. Matrix 220 säkerställer ultrasnabb avkodning tack vare en ny multicore bildbehandlingsplattform, integrerad med en kraftfull belysning.

Inbyggd Profinet och Ethernet/IP-kommunikation gör integration i befintliga system smidig. Konfiguration sker enkelt via Datalogic’s mjukvara DLCode. Precis som Datalogic’s övriga läsare är även Matrix 220 utrustad med X-Press™-knapp för smidig installation. 

IP67 och ett temperaturområde från -10 till 50 °C bidrar till att Matrix 220 klarar av tuffa miljöer. 

  • PoE som tillval (Power over Ethernet)
  • Flexibel och kompakt installation
  • Läsavstånd upp till 600 mm
  • ESD-skydd som tillval
  • Elektronisk fokusinställning

Teknisk rådgivning
Fredrik StjernspetzFredrik Stjernspetz

Produktansvarig, Sensor & Maskinsäkerhet

075-242 42 64

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta