Antenner
Publicerat: 2022-07-06

Framtidens antenn är här

Exolöfs antenn GSM 4G/LTE GPS är en framtidssäkrad puckantenn som är perfekt för montering på fordon och som med sina kommunikativa egenskaper kan bli en del i din IIOT-lösning.

Produktnytt

HJÄLPER DIG KOMMUNICERA

Antenn GSM 4G/LTE GPS är en perfekt puckantenn för fordonsmontage där en 4G-router med GPS ger bättre täckning både när det kommer till 4G och GPS-positionering. Antennfamiljen klarar 4G LTE-frekvenser upp till 2 600 MHz som gör den lämpad i miljöer som annars lätt kan störas av olika kommunikationer. Antennerna finns i flera olika kabellängder, från 0,2 m upp till 5 m, och kan erbjudas direkt från vårt lager. Exolöfs antenner fungerar utmärkt att använda i en IIOT-lösning tack vare sina kommunikativa egenskaper, klicka här för att läsa mer om IIOT.

OLIKA ANTENNER FÖR OLIKA BEHOV

I vårt program av antenner har vi en mängd olika monteringsalternativ såsom inbyggda antenner, utanpåliggande lösningar eller magnetfästen. Vi erbjuder även olika kundunika lösningar där du bestämmer kabellängder och kontaktdon för dina unika behov. Vi har också en mängd olika skarvkablage för de tillfällen du behöver utöka kabellängderna ytterligare.

Läs mer om produkterna

Teknisk rådgivning
Victor PetterssonVictor Pettersson

Produktansvarig och inköpare, Maskin

076-527 85 05 076-527 85 05

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta