Maskin Maskin
2019-04-29

Dagsljus i sikte

OEM Automatic Sangel
Nu kommer ljuset i form av flexibla armaturer från Sangel med många konfigureringsmöjligheter i ett lyxigt aluminiumhölje.

Dess olika funktioner och konfigurationsmöjligheter såsom olika ljustemperaturer, linsmaterial, optik och längdvarianter gör de ytmonterade LR40 och LR70 till flexibla allround-armaturer för industriella miljöer. Positionen på de roterbara monteringshållarna gör att du enkelt kan ställa in önskat läge samt att det möjliggör ett lätt byte av ofta använda maskinlampor, utan någon förändring i maskinen. Vissa av modellerna kan seriekopplas vilket innebär att maskiner kan ljussättas över ett större område med endast en strömkälla.

LR-serien är tillverkad i robusta material som ett hölje i anodiserad aluminium och akryl- eller säkerhetsglas som uppfyller IP67-klassning. Aluminiumhöljet säkerställer nödvändig stabilitet och värmehantering inuti armaturen. LR-serien är inte bara ogenomtränglig för stänkvatten, metallflis eller smörjoljor, utan även alla vanliga kylsubstanser.

Modellerna kan kompletteras med en fokuseringslins som är tillgänglig med 30 eller 60° optik och de har en M12-kontakt för strömförsörjning.

  • Längder från 370 till 1070 mm
  • Hus av anodiserad aluminium, IP67
  • 4000 eller 5700K i färgtemperatur

Sangel systemtechnik logo

Teknisk rådgivning
Victor PetterssonVictor Pettersson

Produktansvarig, Maskin

075-242 42 55

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta