Kabel Kabel
2017-12-21

Skräddarsytt kontaktdon med Han-Modular®

Kontaktdon från HARTING, Han_Modular
HAN-Modular® är ett moduluppbyggt system där man kan plocka ihop precis det antal kontakter som behövs. Man skräddarsyr alltså sitt kontaktdon och kombinerar de insatser som önskas, exempelvis data, luft, kraft, signal, RJ45 och USB - allt i samma kåpa.

Kontaktdon från HARTING, Han_ModularDet finns numera drygt 50 st olika insatsalternativ att välja bland. Kåporna som passar är standard som finns i storlekarna 6, 10, 16, 24, 32, 48B. När man väljer att använda standardkåpor krävs även att man väljer en speciell ram. Det finns plats för 2, 3, 4 och 6 moduler i ramen som sedan skruvas fast i en kåpa/chassiekåpa.

Han-Yellock är en annan variant av kåpa/chassiekåpa med lite modernare design. Det är en tvådelad kåpa som har en invändig och skyddad låsmekanism. Här finns det plats för 2 alternativt 4 moduler.

Senaste tillskottet är Han-Eco-serien. De är tillverkade av högklassig robust glasfiberförstärkt polyamid och har snabbt etablerat sig på marknaden, tack vare unika fördelar som vikt och tidsbesparing vid montering och installation. Här finns det plats för 3, 4, 5 eller 7 moduler.

Dennis Svensson
Dennis Svensson
Produktansvarig, Kabel
Ansvarsområden

Kontaktdon, kapslingar, ethernetprodukter

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta