OEM Automatic SE
Publicerat: 2020-05-26

Rätt kontaktdon för livsmedelsindustrin

Vi presenterar en ny serie kontakter från HARTING som är speciellt framtagna för att passa livsmedelsindustrins hårda krav.

Med Han® F + B har HARTING skapat en serie kontakter som är speciellt designade för livsmedelsindustrins krav. Släta ytor gör det svårare för bakterier att samlas. Kåpan, höljet och tätningarna är robusta och skyddar de inre kontakterna mot högtrycksvatten och aggressiva rengöringsmedel.

Hygien och säkerhet är särskilt viktiga vid livsmedelsförädling. Maskiner och utrustning måste utformas så att de är lätta att rengöra och smutsfickor måste undvikas. De rätta kontakterna hjälper utrustningen att uppfylla dessa krav. 

Kåpor, gängor och tätningar på Han® F +B är specialutformade för att förhindra att smutspartiklar samlas och håller sig fast så bakterier kan samlas. Kåpor och höljen är vattenavvisande och lämpliga för rengöringsmedel som är certifierade av Ecolab och har FDA 21-godkännanden. Vattenstrålen från högtryckstvättar kan inte tränga igenom kåpan eller höljena när de är stängda.

Produktnytt
Teknisk rådgivning
Dennis SvenssonDennis Svensson

Produktansvarig, Kabel

076-548 31 08 076-548 31 08

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta