Elskåpskomponenter Elskåpskomponenter
2019-05-24

Välj rätt relä till din magnetventil

OEM Automatic
Undvik ihopsvetsade reläkontakter med interfacereläer från Delcon och få 10 års garanti på köpet.

Asco har tillverkat magnetventiler sedan 1910 och har en enorm bredd i sitt utbud. Våra högkvalitativa magnetventiler används i flertalet applikationer, allt från mobil hydraulik till processindustrin.

Ett återkommande problem för en magnetventil är att spänningsspikar uppstår när spänningen bryts till spolen. Detta kan orsaka skada på närliggande elektronisk utrustning. Med våra framgångsrika interfacereläer från Delcon undviker du detta problem. De har transientskydd inbyggda i kretskorten vilket gör dem anpassade för just dessa applikationer med induktiva laster.

Ascos magnetventiler har en spole med brinntid på ca 30 000 timmar. Vid användning av elektromekaniska reläer tillsammans med magnetventiler kan det bli många frekventa till-och frånslag per dag. Detta medför en reducerad livslängd för reläet. 

Med Delcons reläer undviker du detta problem eftersom de inte har någon mekanik i sig som slits. Reläernas livslängd är så pass lång att den i vissa fall kan jämföras med fyra vanliga elektro-
mekaniska reläers livslängd. Detta försäkras med en 10 års lång garanti på alla Delcons reläer.

       

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta