Elskåpskomponenter Elskåpskomponenter
2018-07-10

Ta ställning mot fukt i elskåpet!

Stego fukt i elskåpet

Vi har produkterna som gör att du får en ekonomiskt bra lösning som tjänar rätt syfte och fungerar över tid - hygrostater. Åtgärden vi pratar om är att bland annat att hålla fukten borta i ert elskåp, något som tyvärr många inte har tillräcklig kunskap om.
För att på ett effektivt sätt hålla fukten borta från elskåpet behövs en hygrostat som känner av luften samt reglerar den värmeutrustning som torkar den. Stego har utvecklat ett stort antal hygrostater och kombinerade hygrostater och termostater för att passa i olika applikationer med syftet att hålla fukten på rätt nivå. Välj exempelvis på reglerbara värden, fasta värden ("idiotsäkra"), extern sensor,
kombinerade hygrostater och termostater med LED-indikering.
 
Produkterna är mycket kostnadseffektiva och ser till att slutprodukten får en lång hållbarhet utan fukt vilket ger en kostnadseffektiv lösning. Att produkterna dessutom har en modern och tilltalande design och är användarvänliga gör valet betydligt enklare.
 
För absolut bästa effekt kombineras hygrostaten med en termostat (alternativt en hygroterm), för att reglera en värmefläkt.
Fråga oss om råd. Vi hjälper dig.
 
  • Fuktreglering
  • Extern sensor
  • LED-indikering
  • Fasta eller reglerbara värden

För bästa resultat i ditt elskåp bör hygrostaten kombineras med Stegos värmefläktar. 

Stego värmefläkt

Läs mer om produkterna

Kontakta mig för mer information

Mathias Thorberg
Mathias Thorberg
Säljare, Elskåpskomponenter
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta