Elskåpskomponenter Elskåpskomponenter
2018-12-19

Säker 24 V med Lützes elektroniska säkring

OEM Automatic Lutze elektronisk sakring
Är driftsäkerhet en viktig aspekt för dig? Välj då vår elektroniska säkring från Lütze för att övervaka och skydda din applikation.

Den elektroniska säkringen är uppbyggd kring en processor som mäter strömmen i kretsen, den reagerar därför direkt vid en överlast till skillnad från en vanlig säkring. I fronten på säkringen ställs karakteristiken in i 5 olika steg med ett tumhjul. I kombination med ställbar ström i 10 olika steg får man ett artikelnummer som passar många olika lösningar och applikationer. Även i ett skåp med ett stort antal säkringar behålls selektivitet och du får en smidig och komplett lösning.

Med LED-indikation och larmutgång har du alltid full koll på alla laster som leder till att service och underhållskostnader blir minimala.

För att få ännu bättre koll på din applikation finns även säkringar med kommunikation. Anslut dem till Lütze’s egna mjukvara eller till valfritt överordnat system. Den elektroniska säkringen stödjer protokollen CANopen, PROFINET, PROFIBUS och EtherCat.

  • Ställbar ström och karakteristik
  • 12, 24 och 48 V DC
  • Kommunikationsbus
  • Analog karakteristik

 

 

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta