OEM Automatic SE
Publicerat: 2020-04-09

Brett sortiment för er IIoT lösning

IIoT (Industrial Internet of Things) drivs av smarta enheter som samlar in data för att effektivisera tid, spara kostnader och förbättra livskvaliteten.

Tillsammans med våra tillverkare har vi under flera år byggt upp ett brett sortiment av produkter inom IIoT. Vi på OEM Automatic är idag en kompetent partner och tillsammans med dig som kund diskuterar vi fram rätt lösning för dig i ditt arbete mot digitalisering. 

Vi arbetar för att kunna erbjuda en komplett lösning. Vårt sortiment grundar sig på de automationsprodukter vi sålt och marknadsfört i över 40 år. Vi har sortimentsutvecklat för att bli mer framgångsrika inom styr och regler och nu kan vi även erbjuda produkter och kompetens för uppsamling av informationen och möjliggöra en brygga till olika typer av molnettjänster.

Produktnytt

Miniintervju

Linus och Andreas är produktansvariga på OEM Automatic och jobbar bland annat med IIoT, båda har ett stort intresse för produkterna och lösningarna som de kan bidra med. Vi gjorde en mini-intervju för att få veta mer om just deras intresse för IIoT. 
OEM Automatic SE

VAD ÄR DET MED IIOT SOM INTRESSERAR ER? 

Linus: Att man kan se samband när man börjar samla in data som i sin tur gör att man kan effektivisera processer. Den tekniska utvecklingen i sig är också väldigt intressant och den går väldigt fort framåt. 

HAR NI NÅGON FAVORITPRODUKT FRÅN IIOT-SORTIMENTET OCH VARFÖR? 

Linus: I/O modulerna som på ett enkelt sätt kan samla upp signalerna och transportera dessa till en molntjänst. 
Andreas: Tosibox som gör det möjligt att komma åt sina system på distans och dessutom på ett mycket enkelt sätt, det är något kunderna har efterfrågat.

OM NI SKULLE HA NÅGON IOT LÖSNING HEMMA, HUR SKULLE DEN SE UT OCH VILKEN NYTTA SKULLE NI HA AV DEN? 

Linus: Det är väldigt mycket som redan är automatiserat idag som man inte tänker på, mobilen till exempel. Den läser av rörelsemönster och räknar ut vart du bor och vart du jobbar. Den kan också ha koll på när du är vaken och när du sover och kan då upplysa oss om när vi borde sova. 
Andreas: Ja, man skulle kunna använda sensorer som kartlägger ens dygnsrytm som sedan automatiserar kaffebryggaren och drar upp rullgardinen på morgonen. 
Linus: Ja, det är en bra idé. Härligt med kaffe på morgonen. 

MYCKET FOKUS PÅ MORGONKAFFET ALLTSÅ? 

Linus och Andreas: Ja det är viktigt! 
Vill du veta mer om våra IIoT lösningar, kika här eller kontakta oss så berättar vi mer.
Teknisk rådgivning
Linus ÖbergLinus Öberg

Produktansvarig, Elskåpskomponenter

076-527 82 98 076-527 82 98

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta