Elskåpskomponenter Elskåpskomponenter
2018-01-16

Designad säkerhet med nödstopp från Baco

Designade nödstopp från Baco
Tillhör du dem som faktiskt upplever att många av de nödstopp som finns på marknaden skämmer utseendet på er snyggt designade maskin? Då ska du läsa vidare nedan!

Ett nödstopp kan tyvärr kännas som ett "nödvändigt ont" för en ingenjör, som med stort arbete skapar och designar en maskin. Nödstoppet - en livsviktig del i maskinen - ska sitta väl synlig och lättåtkomlig, men upplevs tyvärr ofta som att det förstör.

Baco nödstopp har sedan många år fått ett rejält lyft i design, tack vare huvudägaren Legrand, som dagligen arbetar med att designa produkter för den privata och offentliga interiören. Kombinationen av design från Legrand och de robusta industrianpassade nödstoppen från Baco har lyft nödstoppen till en helt ny nivå.

Bacos robusta nödstopp kan med fördel placeras väl synligt på maskinen, och ger då samtidigt en modern och ergonomisk upplevelse. Naturligtvis är alla nödstoppsprodukter från Baco enligt ISO13850, anpassade med säkerhetssymbol enligt den upp- daterade standarden för nödstopp: DIN EN ISO 13850:2016-05 (E) Maskinsäkerhet - Nödstoppsfunktion - Standard för design (ISO 13850:12/2015).

Mathias Thorberg
Mathias Thorberg
Säljare, Elskåpskomponenter
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta