Här kan du läsa mer om våra kontakter från HARTING som är speciellt framtagna för att passa livsmedelsindustrins hårda krav.
Med Han® F + B har HARTING skapat en serie kontakter som är speciellt designade för livsmedelsindustrins krav. Släta ytor gör det svårare för bakterier att samlas. Kåpan, höljet och tätningarna är robusta och skyddar de inre kontakterna mot högtrycksvatten och aggressiva rengöringsmedel.
Hygien och säkerhet är särskilt viktiga vid livsmedelsförädling. Maskiner och utrustning måste utformas så att de är lätta att rengöra och smutsfickor måste undvikas. De rätta kontakterna hjälper utrustningen att uppfylla dessa krav.
Kåpor, gängor och tätningar på Han® F +B är specialutformade för att förhindra att smutspartiklar samlas och håller sig fast så bakterier kan samlas. Kåpor och höljen är vattenavvisande och lämpliga för rengöringsmedel som är certifierade av Ecolab och har FDA 21-godkännanden. Vattenstrålen från högtryckstvättar kan inte tränga igenom kåpan eller höljena när de är stängda.
Dennis Svensson