helhetslösning kabel
Publicerat: 2020-09-15

Vi på kabel ger dig en helhetslösning

Kunskap

Vi på OEM Automatic säljer komponenter från flertalet marknadsledande tillverkare, men visste ni att på produktområde Kabel kan vi även hjälpa er med en helhetslösning. 

Relationen och dialogen mellan våra säljare och kunder är A och O för att kunna erbjuda den bästa lösningen vare sig det gäller lösa komponenter eller en förädlad lösning. Säljarna har en bred kunskap om våra produkter och lösningar. Till förfogande finns även våra produktspecialister som har den djupare kunskapen om våra produkter och lösningar. Med vår expertis inom flera olika produktsegment hjälper vi er med förädlade lösningar för att underlätta i er produktion vilket sparar både tid och pengar. Våra partners kan dessutom hjälpa er med installationen av produkterna.

INSTALLATION

Med hjälp av våra samarbetspartners erbju-der vi en totallösning. Produkterna levereras enligt specifikation som sedan installeras på plats av våra partners. Med kvalificerad personal blir installationen effektiv och drift-stoppet så kort som möjligt. Arbetet börjar med en förstudie i er applikation "on site". Vi återkommer sedan med förslag på den bästa lösningen utifrån era förutsättningar.  Vi förser er med ritningsmaterial och offert innan vi tillsammans med er kommer fram till ett förslag på datum med installation av produkterna. Vi erbjuder även service och supportavtal för att öka livslängden.

PRODUKTFÖRÄDLING 

Vi på OEM Automatic ser till helheten av era behov och levererar gärna en komplett lös-ning. Genom att anpassa, förädla och mon-tera ihop olika komponenter, kan vi förenkla och effektivisera er verksamhet. Tack vare vår förädlingsavdelning kan vi hjälpa er som kunder att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen med våra produkter. Utifrån era behov monterar vi ihop en eller flera produk-ter till en artikel som sedan beställs med ett unikt beställningsnummer. 

OEM Automatic SE

VÅRA PRODUKTGRUPPER

KABEL

Fast förlagd, för rörliga applikationer, enkelledare, hybrid eller mångledare, vi har kabel för alla applikationer. När det gäller val av kabel är det viktigt att tänka på hur produkten ska användas. Vilken miljö det är, är det inomhus eller utomhus, är det viktigt att den är lätt att skala, ska den vara kapad i önskad längd, krävs det några godkännanden, hur snabbt behöver den levereras. Vi vet vilken produkt som är lämplig för er, med en bra dialog hjälper vi er att ta fram den mest lämpliga produkten för er.

kontaktuppgifter

Niclas Svensson
Niclas Svensson
Affärsområdeschef, Kabel
Ari Nurminen
Ari Nurminen
Produktchef, Kabel
Ansvarsområden

Kabel

Dennis Svensson
Dennis Svensson
Produktansvarig, Kabel
Ansvarsområden

Kontaktdon, ethernetprodukter

Peter Nordell
Peter Nordell
Produktchef, Kabel
Ansvarsområden

Maskinkabel, högflexibel kabel, förskruvningar & kabeltillbehör

OEM Automatic SE Joacim Rasberg
Joacim Råsberg
Produktansvarig, Kabel
Ansvarsområden

igus kabelkedjor

Jörgen Röhs
Jörgen Röhs
Key Account Manager Support, Kabel
Jessica Olsson
Jessica Olsson
Inköpare, Kabel
Patrik Bengtsson
Patrik Bengtsson
Marknadsgruppschef, Kabel
OEM Automatic SE
Simon Hörlin
Säljledare, Kabel, Tranås
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta