Utomhusbelysning
Publicerat: 2024-07-04

Utomhusbelysning - Smart & energieffektivt

Beroende på var och vilket typ av behov som finns väljer du den armatur som passar dig bäst. Därför har vi delat upp utomhusbelysningen i tre olika kategorier baserat på användningsområdet - gatubelysning, områdesbelysning och parkbelysning.

Kunskap

Därför ska du välja belysning från oss!

Vår tillverkare, Exolöf, har tagit fram produkter som kan möta de höga krav som ställs av de miljöer där de ska prestera. I samråd med installatörerna har alla lampor minst 6 meter kabel som standard för att underlätta installationen. Med den senaste LED-tekniken säkerställs en lång livslängd, låg energiförbrukning och sist men absolut inte minst, bra ljus.

Check  Senaste LED-tekniken
Check  Enkel installation
Check  Möjlighet till kundanpassning
Check  Smart belysning med Zhaga-sockel
Check  Stort temperaturspann

Utomhusbelysning

Gatubelysning

Exolöfs gatubelysning är utvecklad för att lysa upp områden på bästa sätt. Stolpbelysningen installeras normalt vid gatan, promenadstråket, lekparken eller vid parkeringsplatser och det normala för våra produkter är att de levereras med minst 6 meter kabel för enkel installation vid stolpen. Exolöf arbetar alltid med den senaste LED-tekniken för att säkerställa högsta kvalitet.

Områdesbelysning 

Områdesbelysning är framtagen för att belysa det avsedda området på bästa sätt. Exolöfs floodlights och stadium lights är utvecklade för att belysa stora områden, såsom sportanläggningar, lekplatser eller större områden vid industrier. Armaturerna är asymmetriska, vilket innebär att ljuset inte bländar när de installeras, och som standard levereras armaturerna med minst 6 meter kabel för enkel installation.

Parkbelysning 

Exolöfs parkbelysning är avsedd för att skapa en behaglig miljö kring exempelvis gångbanor, trädgårdar, lekparker eller parkeringsplatser. Denna stolpbelysning är utrustad med den senaste LED-tekniken för att erbjuda bra ljus och minska energiförbrukningen. Armaturerna levereras normalt med minst 6 meter kabel för enkel installation vid stolpen.

Tillbehör belysning

Till vår belysning från Exolöf finns en stor mängd tillbehör. Du kan se väggfästen, hörnfästen och adapterfästen för montering av floodlights på stolpe samt teknik för trådlös ljusstyrning. Vid behov tar vi fram kundunika tillbehör.

Teknisk rådgivning
Victor PetterssonVictor Pettersson

Produktansvarig och inköpare, Maskin

076-527 85 05 076-527 85 05

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta