OEM Automatic Orlaco
Publicerat: 2020-09-15

Säkert från alla vinklar - med Orlacos visionslösningar

Orlaco presenterar flera applikationer till ditt fordon, som hjälper till att göra trafiken säkrare. Med CornerEye, SurroundView, FrontView och Rearview får du kontroll runt om hela ditt fordon. Dödavinkeln, mörker eller dåligt väder är inte längre något problem med Orlacos visionslösningar. Kamerorna är godkända enligt direktivet R46 och kopplas enkelt till en monitor i ditt fordon.

Kunskap

CornerEye®

SYNLIGGÖR LASTBILENS DÖDAVINKEL MED SIN 270° KAMERA

Med CornerEye får du en överblick över dödavinkeln både framför och på sidan av lastbilen. Med detta unika kamerasystem har du full koll på cyklister, gående och övrig trafik. CornerEye gör manövreringen effektiv och får dig att på ett smidigt sätt ta dig igenom de stökigaste trafiksituationerna.

OEM Automatic Orlaco cornerye

OEM Automatic cornereye klass V

Klass V

OEM Automatic cornereye klass VI

Klass VI

OEM Automatic cornereye

CornerEye®

TÄCKER FÖRESKRIFTERNA KLASS V OCH VI

CornerEye synliggör områdena framför och på sidan på ditt fordon. En enda kamera täcker områdena som lagen för speglar kräver, enligt direktivet R46 (klass V och VI), vilka måste uppfyllas vid framförande av lastbil. Kamerans höga ljuskänslighet garanterar en optimal överblick i mörkret.

Den speciella legeringen över kamerans lins försäkrar dig om att alltid få en bra bild även under de sämsta väderomständigheter. Med dessa förutsättningar kan du alltid vara säker på att ha en klar överblick om vad som händer kring dig och ditt fordon. CornerEye hjälper dig till exempel att se runt hörnen i korsningar.

Byt ut Frontspegel och Närspegel

Med tekniken hos en övervakningskamera, är CornerEye godkänd som direkt ersättare av din frontspegel. Systemet följer även Förenta nationernas stränga reglemente R46 för installation av speglar i lastbilar. Genom att applicera detta kamerabaserade spegelsystem, ökar du säkerheten i trafiken och hjälper till att reducera olyckor, fordonsskador och tidskrävande stopp.

Genom att uppgradera till CornerEye minimerar du risken för skador på ditt fordon, kapar tid i trafiken och får en lägre försäkringspremie. som tillägg till det sparar du bränsle genom att byta ut dina stora speglar mot CornerEyes aerodynamiska design vilket resulterar i en lägre totalkostnad för dig.
OEM Automatic Orlaco cornereye

WISR

WiSR är ett trådlöst kamerasystem som möjliggör att istället för att ha kamera, monitor och kablage istället kunna projicera bildöverföringen via WIFI på en androidbaserad surfplatta eller smartphone utan krånglig kabeldragning inne i kupén. Orlacos EMOS ethernetkamera utgör grunden för systemet och i kombination med WiSR sändar/mottagre-enheten , ethernetkabel och en tablet bildar de ett komplett trådlöst kamerasytem som är lätt att installera på önskat fordon.

Programmering av WiSR och EMOS-kamerorna görs enkelt i Gratis-appen Orlaco PhotonView™. Bildströmmningen via WiSR tillåter att visa upp till 4 EMOS-kameror samtidigt och ger dig som användare möjlighet till en rad olika kamerainställningar. WiSR kan användas till fordon och maskiner inom alla segment, endast fantasin sätter gränser. Använd den som eftermonterad backkamera för dina Transportfordon eller som komplement på jordbruksmaskiner.

OEM Automatic Wisr

relaterade produkter

 • Kompakt design
 • Bildåtergivning via smartphone/tablet  (Android version 7, 8 or 9)
 • PhotonView™  Gratis visningsmjukvara nedladdningsbar från Google Play Store
 • Multiview möjlighet i PhotonView™ (upp till 4 olika bilder)
 • Möjligt att koppla upp 2 x EMOS kameror på en WiSR / går att kombinera två WiSR-system
 • Certifierad produkt för EU och US (R10, CE, FCC, IC)
 • Tålig design: arbetstemperatur, slag-och vibrationstålig enligt “Orlacos” standard
 • 5.2 och 5.8GHz bandbred för optimal WiFi uppkoppling
 • Plug-and-play (välj endast WiFi nätverk)
 • Kostnadseffektiv och pålitligt trådlöst digital videoöverföring
 • Reducerad installationstid (Ingen extern monitor behöver kopplas)

surround view - gör alla vinklar synliga

Dödavinklar är ett minne blott tack vare Surround view från Orlaco. Surround view erbjuder 360 graders synfält runt ditt fordon..

Genom att dela upp och överlappa bilderna, kan du genom endast en monitor få överblick på allt som händer kring ditt fordon. Detta hjälper dig att på ett smidigt sätt ta dig igenom trånga passager och hårt trafikerade gator.

OEM Automatic Orlaco surround

relaterade produkter

OEM Automatic Orlaco surround view

FRONTVIEW - SNABB ÖVERSIKT FÖR FRI FÄRDVÄG FRAMFÖR DITT FORDON

Orlacos Frontview kamera tillgodoser sikt i synfältet direkt framför ditt fordon. En snabb blick på monitorn och du ser om det är fritt att köra utan att behöva oroa dig för fotgängare, cyklister och objekt.

Monitorn kan integreras eller monteras på befintlig yta beroende på hur ditt fordon ser ut. Monitorn är även utrustad med smarta funktioner såsom automatisk avbländning, oavsett hur ljust eller mörkt det är ute kommer du alltid att få bästa möjliga sikt.

OEM Automatic frontview ritning
OEM Automatic Orlaco frontview

rearview - för säkrare backning

Rearview kameran låter dig se området precis bakom din lastbil. Systemet är direkt kopplat, så när du lägger i backväxel kopplas rearviewkameran in och visar bild i din monitor. Rearviewkameran är också ett bra hjälpmedel när det är dags att koppla på en trailer.

OEM Automatic rearview ritning
OEM Automatic Orlaco rearview

vsa-adaptercable

Anpassa enkelt kamerasystemet för Volvos befintliga Monitor.

VSA står för Volvo system adaptercable och är en kabel för direktanslutning till Volvos egna befintliga monitor/audiosystem.

För att nyttja den redan installerade systemmonitorn i Volvos Audiosystem ihop med Orlacos kameror behövs endast en adapterkabel speciellt framtagen för Volvo SEM touchscreen monitor och SID (Ej touchscreen) monitorer. Adapterkabelns öppna ände ansluts i fordonets befintliga kontaktdon och den kontakterade änden ansluts sedan direkt med kamerans. Med andra ord behövs ingen extern monitor användas.  

OEM Automatic Orlaco VSA
OEM Automatic Orlaco Volvo
Teknisk rådgivning
Andreas FribergAndreas Friberg

Produktansvarig, Maskin

076-527 84 27

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta