Exolöf kundcase OEM Automatic se
Publicerat: 2020-10-22

VÖXss Maskin väljer Kvalitet från Exolöf

VöXss har sedan en tid tillbaka använt Exolöfs arbetsbelysning i sina applikationer. Lamporna är prisvärda och uppfyller kundernas förväntningar.

Kundcase

vi besöker Vöxss Maskin

Ett stenkast från OEM Automatics lager och produktförädling i Tranås har företaget VöXss flyttat in i nybyggda lokaler. En solig och sval höstdag i september träffar vi grundare och delägare Tommy Andersson tillsammans med vår säljare Martin Isaksson och produktansvarig Victor Pettersson.  

Berätta lite om VöXss!

- Vi är återförsäljare av grävlastare i Sörmlands, Östergötlands, Örebro, Kronoberg, Jönköping och Kalmar län. Vi kundanpassar och utför även service och reparationer på maskinerna. Jag och Fredrik    Sporrenklint grundade bolaget och vi har kontor här i Tranås och i Flen.

I fikarummet på Bredkärrsgatan bjuds det på kaffe och smörgåsar i familjär stämning. Väggarna pryds av foton av grävlastare i olika krävande miljöer. Tommys två medarbetare gör oss sällskap. Diskussioner om blixtbelysning och ljusramper varvas med skrattframkallande anekdoter ur arbetslivet.

VöXss har sedan en tid tillbaka använt Exolöfs arbetsbelysning i sina applikationer. Lamporna är prisvärda och har uppfyllt kundernas förväntningar trots att de har höga krav. Att möta kundernas behov underlättas också av Exolöfs breda sortiment av arbetsbelysning. Snabba leveranser, korta svarstider och bra support är några av faktorerna som varit avgörande för att samarbetet med OEM Automatic ska flyta på bra.

citat voxss maskin OEM Automatic
voxss bilder OEM Automatic se
- Historiskt har vi haft många reklamationer på arbetsbelysning. Så har det inte varit med Exolöf-produkterna. Av 5-600 lampor har endast 1-2 reklamerats. Samarbetet med OEM Automatic fungerar väldigt bra, så både vi på VöXss och våra kunder är nöjda, berättar Tommy.

Vi avslutar besöket hos VöXss med att filma med drönare över lokalen. På parkeringen står flera lastare, utrustade med vår arbetsbelysning. En bit bort, på vårt lager, packas den senaste leveransen av Exolöf-lampor för att hämtas av Tommy och hans medarbetare.
OEM Automatic se
Teknisk rådgivning
Victor PetterssonVictor Pettersson

Produktansvarig och inköpare, Maskin

076-527 85 05 076-527 85 05

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta