Du måste godkänna cookies för att kunna se videon!

video cannot show image
Publicerat: 2023-11-03

Vattenfall väljer Exolöfs belysning

Smarta, snygga och prisvärda! Dessutom en kundservice som svarar snabbt! Ja det är några av lovorden dessa lampor från vår leverantör Exolöf får från Belysningsteknikern Björn Palm på Vattenfall. Vi möter honom en dag i ett villaområde i Österbymo, Östergötland. Det känns i luften att hösten är i antågande och därmed mörkare tider – perfekt att snacka gatubelysning!

Kundcase

Varför valde ni Armaturer från Exolöf? 

De är enkla att installera, det var möjligt för vår ljustekniker att få prismorna i lamporna utbytta för att få en mer anpassad ljusbild. Nu, till skillnad mot tidigare, flyter ljuset ihop på vägen, det blir därmed bättre upplyst. Armaturerna har också ett förmånligt pris och jag tycker de har en snygg design, berättar Björn. Han förklarar också att förpackningarna, som inte är så stora, gör hans arbete effektivare eftersom han får med fler i sin bil varje gång han åker från Vattenfalls lager.  ”Det är stor skillnad när jag jämför med andra fabrikat som vi tidigare köpt in,” tillägger Björn. 
 

Kolla in EXOLÖFS GATUBELYSNING

Kommunerna investerar för framtiden 

Flera kommuner väljer nu att fasa ut äldre belysning till förmån för LED-tekniken som är mer hållbar och effektivare både när det kommer till ljusets styrka och energikonsumtion. Österbymo kommun är i sin tur kund till Vattenfall som sköter bytet av lamporna. Kommunen ser en vinning i att investera i smarta armaturer. Dessa belysningsarmaturer vi levererar är nämligen utrustad med Zhaga-sockel som gör det möjligt att styra armaturer. 
Björn berättar att kommunen framöver är intresserade av att eventuellt både använda sig av nattsänkning och rörelseaktivering för att smartare belysa områdena. 
 
Vattenfall installerar belysning från Exolöf

Hur är det att jobba med oss på OEM Automatic? 

Under vårt besök passar vi även på att fråga Björn hur det är att jobba med oss på OEM Automatic. Vårt huvudkontor ligger i Tranås, grannkommunen, vilket han gillar. Nära och bra! Dessutom finns det en kundsupport som kan svara snabbt vid frågor eller andra funderingar. 
 
Adam och Björn snackar gatubelysning
Björn på vattenfall
Teknisk rådgivning
Adam Skrubbe Adam Skrubbe

Säljare, Maskin, Tranås

076-517 28 90 076-517 28 90

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta