video cannot show image
Publicerat: 2022-12-12

Lampan klarade hårda tester

Inget lämnas åt slumpen hos Husqvarna Construction, varken i deras produktion eller när det kommer till val av komponenter. Lampan från Exolöf klarade av de hårda testerna och levererades dessutom kundanpassad! OEM Automatic fortsätter vara en stabil och trygg leverantör till Husqvarna Construction.

Kundcase

BLIXTLAMPAN KLARAR KRAFTIGA VIBRATIONER

Vi är på kundcase i Åsbro hos Husqvarna Constructions för att se närmare på deras nya demoleringsrobot, DXR, även för att se den kundanpassade blixtlampan från Exolöf monterad på maskinen. När vi går genom produktionen blir det genast tydligt att det är ordning och reda och inget lämnas åt slumpen, alltså inte heller valet av komponenter. Fredrik Jansson jobbar som Commodity Manager på Husqvarna Constructions, förklarar att valet föll på blixtlampan från Exolöf eftersom samarbetet är bra och nära med OEM Automatic. Vi levererar nämligen ett flertal produkter både till denna och andra applikationer. Lampan klarade dessutom de tuffa testerna som den utsattes för. 

”Den klarar väldigt kraftiga vibrationer som förekommer när man använder de här rivningsrobotarna.” 

Fredrik Jansson, Commodity Manager 
Husqvarna Construction 

EXOLÖF FORTSÄTTER ATT LEVERERA

Exolöfs produktsortiment innehåller en stor mängd produkter som ska klara av tuffa förhållanden. Det kan vara allt från ett stort temperaturspann, stötar eller vibrationer. Produkterna ska hålla länge och Exolöf vill vara en leverantör du kan lita på. Efter att ha fått bekänna färg i dessa tester finner du inte bara en utan flera produkter från Exolöf på just demoleringsroboten DXR 

produkter fran exolof
Exolofs blixtljus

produkterna i detta case - vad behöver du?

levereras fÄrdig - BaRA ATT "KOPPLA IN"

Lampan är dessutom kundanpassad av vår produktförädlingsavdelning med en specialanpassad längd på kabeln, ett kontaktdon som kunden valt samt att ett fast sken har förprogrammerats. Detta är en fördel för kunden då det underlättar både vid montage och service.
Exolofs blixtljus foradlad

Demoleringsroboten DXR

Demoleringsroboten är inte bara en imponerande maskin, den genererar verkligen nytta i form av ökad säkerhet och ergonomi på arbetsplatsen. Operatören kan nämligen köra denna via en fjärrkontroll vilket gör att inga personer behöver vara i närheten av farliga och riskfyllda rivningsarbeten. Dessutom är det bättre för operatören rent fysiskt att styra med en fjärrkontroll för att exempelvis slippa tunga arbeten och skadliga vibrationer. Den tar sig smidigt fram i jämförelse med många andra maskiner då den i transportläge till och med kan ta sig fram genom normalstora dörröppningar. 

Maskinen har flera olika verktyg för att klara av olika uppdrag och kan även beställas extrautrustad, detta innebär att den exempelvis kan klara av hög strålningsvärme. I dessa miljöer vill vi verkligen inte att människor ska vistas. 

video cannot show image
Teknisk rådgivning
Victor PetterssonVictor Pettersson

Produktansvarig och inköpare, Maskin

076-527 85 05 076-527 85 05

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta