OEM Automatic Wika on tour

WIKA on tour

I oktober fick vi möjligheten att åka ut till kunder med WIKAs nya utställningsbuss. I rådande tider med ett virus att ta hänsyn till var detta en möjlighet vi inte ville tacka nej till. WIKA har ett stort utbud av produkter för tryck- och temperaturmätning och vi har tillgång till hela deras sortiment.

WIKA är en av världens största leverantörer av tryck- och temperaturmätning och grundades 1946 i Klingenberg utanför Frankfurt. Själva WIKA-bussen byggdes i England strax innan Coronas tillslag. Den skulle användas i samma syfte som den nu gör i Sverige, för att visa upp det breda sortimentet på plats hos kund. WIKA kunde inte ana hur lägligt detta koncept skulle komma att bli. 

En av dagarna står vi i Skärblacka utanför företaget BillerudKorsnäs. Per-Anders som är säljare på Tryck & Flöde har stora förväntningar på dagen och hoppas att besökarna ska hitta vad de söker. Han nämner också att detta är ett säkrare sätt att träffas på i jämförelse med de traditionella sätten då man ofta ses på plats i industrin eller i ett konferensrum.  

”Nu är vi ute, det är lätt att hålla avstånd och vi befinner oss på platsen under en längre tid, allt för att människor inte ska samlas vid vår lilla portabla minimässa på samma gång.” säger Per-Anders.

I framtiden tror Per-Anders att koncept som dessa kommer bli vanligare, alltså att ha minimässor. Det blir mer tillgängligt för kunder och besökare och dessutom mer riktat mot de företag och branscher som faktiskt önskar se dessa produkter.

Är du intresserad av WIKAs produkter? Tveka inte att kontakta oss så kommer vi till dig och visar upp vårt sortiment. 

Företagsnytt
OEM Automatic WIKA
Teknisk rådgivning
Per-Anders GörebrantPer-Anders Görebrant

Produktchef, Tryck & Flöde - Process

075-242 41 84

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta