Inspodagarna hos OEM Automatic
Publicerat: 2022-09-06

Våra första Inspodagar - någonsin!

Vårt Inspo har fått ett eget event, ”INSPODAGARNA”! Vi kan inte annat än vara stolt över vad detta koncept vi lanserade 2020 har utvecklats till. Tre riktigt härliga sensommardagar med våra kunder och besökare.

Du har ju säkert hört talas om vårt Inspo. Det är egentligen mer av ett koncept med flera olika kanaler med samma mål, att dela med oss av produkt- och branschnyheter och kunskap till våra kunder. Du finner det på vår webb, som kundtidning, nyhetsbrev och nu även som ett event! I år, 2022, invigdes våra första Inspodagar med vårt produktområde Sensor & Maskinsäkerhet i spetsen!

Företagsnytt
Christer visar runt besökarna på lagret

Mässa och utbildningar

Två dagar med minimässa, med alla våra produktområden, i våra lokaler på Höganloft som även inkluderade en guidad rundtur på logistiken och vår förädlingsavdelning. Ett av våra produktområden, Sensor & Maskinsäkerhet, som denna gång höll i rodret, ordnade även en förmiddag med utbildningar för deras kunder då tillverkare bjöds in för att föreläsa.

 

Christer Andersson, vår Transportsamordnare, höll i en rundtur på vårt lager med besökarna, se första bilden.

Fiedelie visar runt på  förädlingen
Många nöjda med vårt evenemang Inspodagarna

På bilderna ser du Fiedelie Haglund, projektberedare, kunde genom sin långa erfarenhet ingående förklara hur vår produktförädling jobbar. Många spännande frågor från våra besökare. Och på nästa bild Martin Hjelmqvist, marknadsgruppschef och Fredrik Stjernspetz, produktansvarig på Sensor & Maskinsäkerhet. 

Alla våra produktområden på plats

Vi är 6 olika områden men samarbetet är tätt. Martin jobbar på område Maskin och Patrik på Kabel, vi passade på att sälla lite frågor om eventet. 

Ett par ord om Inspodagarna?

Martin:

Framför allt, roligt att kunderna tar sig tid att komma till oss. Det var dagar med bra och intressanta diskussioner som även gav mer tid till de kunder som ville fråga mer tekniska detaljer.

Vi hade även möjlighet att visa både bredden och djupet på vårt sortiment, tillsammans med förädlingen och logistiken. Det är lättare både för besökare och för oss själva att inse synergier och få ett helhetsgrepp över vad vi kan tillföra våra kunder.

Patrik:

Som alltid är det otroligt kul att få träffa våra kunder. Möjligheten att få visa sina produkter, vår förädling och logistiklösning på samma gång tror jag uppskattades av de flesta.  

Hade ni bra möten med kunderna?

Martin: 

Både roliga och utvecklande samtal från kunder i flera olika branscher, alltid lika roligt att möta våra kunder och höra vad de har på gång och vilka utmaningar de möter.

Patrik: 

Alla typer av möten är givande, i detta fall hade våra kunder tid då de avsatt en eller flera dagar. Det gjorde att man antingen kunde djupdyka i vissa produkter alternativt se en ny bredd av vårt sortiment.

Blir det en till mässa?

Martin: 

Då upplevelsen från både kunder och kollegor var positiv skulle jag bli förvånad om vi inte bjuder in till liknande dagar.

Patrik: 

Det tror jag absolut! Mässan var väldigt uppskattad av oss och våra kunder!

Vilken var den coolaste produkten ni visade upp?

Martin: 

Varumärket Exolöf har kommit med en del nya produkter inom exteriörbelysning. Vi har många andra leverantörer som utvecklar sina produkter för att möta mer allsidiga lösningar. Vilket är en häftig utveckling och de närmaste åren kommer vi se mer av detta.

Patrik: 

Vi fick möjligheten att visa både nya produkter från befintliga leverantörer och presentera nya samarbeten med leverantörer som vi tidigare inte haft i vårt sortiment.  

martin och patrik på massan
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta