E-handeln fortsätter att öka

E-handeln i Sverige och världen ökar stadigt, både inom B2C och B2B. OEM Automatic började med e-handel redan för 18 år sedan och som ambition att ständigt fortsätta utveckla e-tjänster som förbättrar kundupplevelsen.

Företagsnytt
Enligt en artikel i Dagens Industri kommer handel på nätet mellan företag att öka i framtiden men trots det satsas det för lite på e-handel bland svenska företag. Enligt Jonas Ogvall på Collector Bank som varje år kartlägger e-handeln för B2B-företag kan detta leda till att kunder istället väljer att handla över nätet internationellt. Ogvall menar att e-handeln mellan företag måste efterlikna e-handel som sker till privatpersoner för att hänga med i utvecklingen och att företagen helt enkelt måste våga satsa.

OEM Automatic började med e-handel redan 2001 och det har varit en uppskattad tjänst som stadigt ökat. Via e-handeln ser du enkelt pris och lagersaldo på alla köpbara artiklar och beställningar kan läggas dygnet runt alla årets dagar. Detta fungerar som ett starkt komplement till vår logistiklösning och beställningar som läggs innan 16:30 skickas samma dag, vilket leder till en snabb leverans till kund. 
I dag har vi över 1000 köpande kundnummer och 45 000 artiklar i webbshopen. Vi säljer mycket av våra standardkomponenter men det finns även möjlighet att beställa mer avancerade lösningar. Uppstår frågor kan kundsupporten svara på dessa över chatt, mejl eller telefon.

Vår ambition är att fortsätta utveckla våra e-tjänster utöver själva orderläggningsfunktionen för att underlätta kommunikation och vår affärsrelation med våra kunder. Som till exempel att kunna spåra sin order, se fakturor, offerter och avtal samt mer utbildande material om produktsortimenten. Vår målsättning är att göra e-handeln mer kundunik och att göra upplevelsen på vår webb så enkel, effektiv och givande som möjligt. 

Hör gärna av er till oss med önskemål och kommentarer om webben. 
 
Teknisk rådgivning
Markus HyltbringMarkus Hyltbring

Marknadschef

075-242 42 08

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta