WIKA

WIKA är specialiserade inom tryck- och temperaturmätning.

OM WIKA

WIKA är en av världens största tillverkare inom tryck- och temperaturmätning och grundades i Klingenberg där de fortfarande har sitt huvudkontor, lager och utvecklingsavdelning samt en del produktion. Den största produktionsenhet finns i Polen och man har även enheter i Australien, Brasilien, Kina, Indien, Italien, USA, Kanada, Schweiz och Sydafrika. De har dotterbolag i 43 länder och representerade i 75 länder vilket gör dem till en lokal partner på de största marknaderna över världen.

WIKA GROUP

OEM Automatic har representerat Tecsis sedan 1993 men redan 1992 blev Tecsis en del av WIKA Group och from 2019 har vi nu full tillgång till WIKA:s sortiment vilket ger oss möjlighet att tillsammans med WIKA:s team utveckla produkter för bästa möjliga funktion och tillföra individuella kundbehov.

WIKA:s produktprogram:

TRYCKGIVARE

Tryckgivare med arbetsområden allt från 0-1mbar upp till 0-15000 bar, inklusive vakuum-områden, med de vanligast förekommande utsignaler såsom 4-20 mA, 0-10 V, ratiometrisk 0,5-4,5 V, CANopen m.fl. Vi erbjuder även tryckgivare för säkerhetsklassade miljöer och livsmedelsindustrin.

MANOMETRAR

Vi erbjuder manometrar för atmosfärs- och absolut tryck och även diff.tryckmätare i ett mycket brett program i fråga om arbetsområde, material och storlek. En av våra styrkor är att vi gärna tar fram unika skalor med företagslogo eller andra typer av färgmarkeringar.

TEMPERATUR

Brett program av temperaturmätare, givare, och vakter. Allt från enklare ventilationsmätare till kompletta processmätare och givare, unikt designade efter kundens behov.

 

WIKA samarbete

Företagsfakta

  • Grundades 1946 av Alexander Wigand och Phillip Kachel 
  • Huvudkontor i Klingenberg utanför Frankfurt

Exempel på produkter

LÄS VÅRA INSPOARTIKLAR MED PRODUKTER FRÅN WIKA

Inspo

Teknisk rådgivning
Anders SkoogAnders Skoog

Produktansvarig, Tryck & Flöde

076-527 82 88 076-527 82 88

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075-242 42 00

Skicka e-post Skicka e-post

comments Chatta