FLIR

I alla industrier är det extremt viktigt att kunna säkra kvaliteten och förhindra och upptäcka bränder automatiskt. FLIR har lösningen som är en fast monterad värmekamera som övervakar processerna eller tillgångarna kontinuerligt och dygnet runt upptäcker små temperaturskillnader. Den här metoden har implementerats i ett flertal olika industriella automationstillämpningar runt om i världen.

FLIR erbjuder prisvärda, fullständigt integrerade värmebilds- och mätlösningar för tillämpningar som processutveckling och optimering, övervakning av industriprocesser, produktverifiering, kvalitetskontroll, säkerhetstillämpningar etc. En värmekamera kan upptäcka minsta temperaturskillnad i de flesta driftsmiljöer, även i mätsituationer med rök, dimma eller ånga.

FLIR har varit en aktör på marknaden för infraröda kameror och värmekameror sedan 1978 och har under tiden förvärvat ett stort antal företag var av två de lite mer kände är Agema (1998) och Indiogo Systems (2003). Tack vare investeringar och teknikutvecklingen har FLIR lyckats göra mindre, bättre och billigare produkter än vad tidigare varit möjligt. Idag finns i ett flertal länder runt om i världen och har över 2 800 anställda.

Företagsfakta

  • Grundades 1978

Exempel på produkter

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta