Mässor

Vi ställer årligen ut på både lokala och stora internationella mässor då det är en viktig del för oss i vår kommunikation och relationsbyggande. Där kan vi vårda relationen till våra nuvarande kunder men också hitta potentiella nya kundrelationer. För oss är det personliga mötet det viktigaste - kom och säg hej!

Läs nedan om var du kan träffa oss under året.

OEM Automatic på Elmia Automation 2018

OEM Automatic på Scanautomatic 2016

Möt oss här 

16-17 oktober

EURO EXPO IndustriMässor 
BSM-hallen, Borlänge

12-15 november

Subcontractor Elmia 
Elmia, Jönköping

12-15 maj

Elmia Automation
Elmia, Jönköping

6-8 Oktober

Scanautomatic
Svenska Mässan, Göteborg

separator_grey

Scanautomatic & Processteknik

Scanautomatic arrangeras parallellt med ProcessTeknik och har snabbt blivit den ledande industrimässan för automation och processteknik i Norden. Scanautomatic är den självklara mötesplatsen för svensk industri när det gäller ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. På Scanautomatic finner du lösningarna för en effektiv och automatiserad produktion.

Elmia Automation

Elmia Automation är den ledande automationsmässan för Sveriges tillverkningsindustri. Här visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion. Och här visar de ledande komponent- och robotleverantörerna tillsammans med systemintegratörer fördelarna med automation – från enskilda komponenter till maskiner i drift och automation i verkligheten.

EURO EXPO IndustriMässor

EURO EXPO´s affärsidé sedan 1997 är att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.  Till IndustriMässorna bjuds beslutsfattare med el-, drifts-, produktions-, underhålls-, konstruktions- och inköpsansvar samt skyddsombud på regionens tillverkande företag.  

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta