Mässor

Vi ställer årligen ut på både lokala och stora internationella mässor då det är en viktig del för oss i vår kommunikation och relationsbyggande. Där kan vi vårda relationen till våra nuvarande kunder men också hitta potentiella nya kundrelationer. För oss är det personliga mötet det viktigaste - kom och säg hej!

aktuellt just nu

elmia subcontractor 12-15 november

Den 12–15 är vi på Elmia Subcontractor. Vi visar upp produkter från våra flera av våra tillverkare och finns på plats för att svara på dina frågor.

Kom förbi oss i monter A04:11 så bjuder vi på kaffe och glass.

Vill förboka ett möte med oss? Hör av dig till vår säljare Magnus Burenby 075-242 41 02 eller magnus.burenby@oemautomatic.se

 

OEM Automatic

OEM Automatic på Elmia Automation 2018

OEM Automatic på Scanautomatic 2016

Scanautomatic & Processteknik

Scanautomatic arrangeras parallellt med ProcessTeknik och har snabbt blivit den ledande industrimässan för automation och processteknik i Norden. Scanautomatic är den självklara mötesplatsen för svensk industri när det gäller ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. På Scanautomatic finner du lösningarna för en effektiv och automatiserad produktion.

Elmia Automation

Elmia Automation är den ledande automationsmässan för Sveriges tillverkningsindustri. Här visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion. Och här visar de ledande komponent- och robotleverantörerna tillsammans med systemintegratörer fördelarna med automation – från enskilda komponenter till maskiner i drift och automation i verkligheten.

EURO EXPO IndustriMässor

EURO EXPO´s affärsidé sedan 1997 är att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.  Till IndustriMässorna bjuds beslutsfattare med el-, drifts-, produktions-, underhålls-, konstruktions- och inköpsansvar samt skyddsombud på regionens tillverkande företag.

Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras varje år på Elmia i Jönköping. Mässan brukar locka runt 1 200 utställare i från 30 länder och upp till 15 000 besökare. En av mässans styrkor är dess renodling. Här ges bara plats för underleverantörer till tillverkningsindustrin.

Teknisk rådgivning
Ida JanssonIda Jansson

Marknadskommunikatör

075-242 41 37

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta