Teknisk säljare till produktområde Tryck & Flöde

Vi söker en engagerad lagspelare till vårt produktområde Tryck & Flöde i Umeå.

Är du en lagspelare ända ut i fingerspetsarna som älskar teknik? Då kan du vara den säljare vi söker till vårt produktområde Tryck & Flöde i Umeå. OEM Automatic präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas!

Välkommen till ett tekniskt framåtlutat företag, här får du arbeta med självständigt försäljningsarbete där du skapar affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen samt att sälja in tekniska lösningar till kunder. Du blir en del av ett härligt team om 6 medarbetare på vårt kontor i Umeå. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år i distriktet som rör sig från Gällivare till Söderhamn. Rapportering sker till din säljledare på huvudkontoret i Tranås.

Vi vill jobba med dig som är i början av din karriär, gärna med några års erfarenhet inom ett tekniskt yrke eller försäljning. Du har ett genuint teknikintresse och extra glada blir vi om du tidigare har arbetat som resande servicetekniker eller har kunskap inom automation, VVS eller el. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.
För att lyckas i rollen krävs att du är målfokuserad, engagerad och nyfiken. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Men kanske viktigast av allt är att du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Även om det springer 160 glada i våra korridorer runt om i Sverige har OEM Automatic varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Vill du hänga med oss om dagarna?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt dock senast den 10 november.
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta