Teknisk säljare Malmö

Vi söker en engagerad lagspelare till vårt produktområde Kabel med placering i Malmö. Vi är inne i en expansiv och spännande fas, där utvecklingsmöjligheterna är stora. 

Vi erbjuder ett stimulerande försäljningsarbete där du med ditt engagemang får möjlighet att skapa nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Du planerar, genomför och följer självständigt upp ditt arbete. Det består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och ge teknisk rådgivning till kunder. Du ingår i ett team på 15 medarbetare och du rapporterar till din säljledare.

Vi vill jobba med dig som har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning. Du har en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med många kollegor. Vidare har du ett tekniskt intresse och viktigast av allt är att du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt!

För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är målfokuserad, engagerad och nyfiken. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har tålamod, driv samt känsla för affärer. Kunskap inom automation, teknik eller el ser vi extra glatt på men är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Placeringsort för tjänsten är Malmö. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Även om det springer 160 glada i våra korridorer runt om i Sverige har OEM Automatic varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Hos oss ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget/koncernen. Vill du hänga med oss om dagarna? 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 27 mars.
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta