Teknisk säljare elskåpskomponenter

Vi söker en engagerad lagspelare till vårt produktområde El-skåpskomponenter i Stockholm.

Vi är inne i en spännande och utvecklande fas, dels med traditionella automationskomponenter och även inom industridatorer & kommunikationsområdet. Vi präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas! 

Hos oss får du arbeta med roligt försäljningsarbete där du skapar nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du självständigt upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och sälja in tekniska lösningar till kunder. Placeringsort för tjänsten är Stockholm där kontoret är beläget i Spånga och du blir en del av ett härligt gäng på 12 medarbetare. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år i distriktet som rör sig från Stockholm till Mälardalen, Dalarna och Gävleborg. B körkort är ett krav. 

Vi vill jobba med dig som har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning. Vi tror att rätt person har erfarenhet av el och automation, det viktigaste är dock att du innehar ett genuint teknikintresse. Utbildning inom sälj är meriterande, men inget krav. Du hanterar engelska väl i både tal och skrift.
För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med många kollegor och viktigast av allt - du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt! Du är självständig, öppensinnad samt har tålamod och känsla för affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta inom en koncern där du ges möjligheten att växa som person och utvecklas inom ditt yrke? Se då till att hänga med oss om dagarna! 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjlig dock senast den 14 april.
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta