Den här tjänsten är tyvärr tillsatt. Läs mer om vad vi söker just nu: Lediga tjänster OEM Automatic.

 

teknisk säljare tryck och flöde göteborg

Vi söker en driven säljare till vårt produktområde Tryck & Flöde i Göteborg.

Hos oss får du arbeta med roligt försäljningsarbete där du skapar nya affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du självständigt upp ditt arbete som består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och sälja in tekniska lösningar till kunder. Placeringsort för tjänsten är Göteborg där du blir en del av ett härligt gäng på 11 medarbetare. B körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tekniska intresse. Det är meriterande om du har studerat el/vvs och hunnit med några automationsjobb, men det är inget krav.

För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö med många kollegor och viktigast av allt - du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt! Du är självständig, öppensinnad samt har tålamod och känsla för affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta inom en koncern där du ges möjligheten att växa som person och utvecklas inom ditt yrke? Se då till att hänga med oss om dagarna!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Odd Work. För mer information om tjänsten kontakta Daniella Ravan på daniella@oddwork.se. Du söker tjänsten via oddwork.se. Vi önskar din ansökan så snart som möjlig dock senast den 1 juli.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta