Den här tjänsten är tyvärr tillsatt. Läs mer om vad vi söker just nu: Lediga tjänster OEM Automatic.

 

Medarbetare till logistikcentret

Vi söker medarbetare till vår förädlingsavdelning på logistikcentret Höganloft som förser effektivt svenska, norska och danska kunder med leveranser samt hanterar kundanpassade montage av mer än 500 000 enheter varje år.

Du blir en del av vårt framgångsrika arbetslag som arbetar med kundanpassning av våra leverantörers produkter. Vi jobbar med en bred produktflora vilket ger en stor variation i vardagen. Platsen erbjuder också goda möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget då du på vår avdelning får en god baskunskap om våra produkter.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Montering, bearbetning och förädling av OEM-produkter

DIN PROFIL

Vi ser att du är en stark lagspelare som har en god samarbetsförmåga och goda sociala kunskaper. Meriterande är om du har monteringserfarenhet, truckkort samt erfarenhet av CNC-bearbetning.

VI ERBJUDER

Även om OEM Automatic ständigt växer har vi varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Hos oss ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget/koncernen. 

ANSÖKAN

Är du vår nya kollega? Kontakta produktionschef jorgen.rohs@oemautomatic.se med ditt CV och personliga brev. Sök gärna omgående då urval görs löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta produktionschef Jörgen Röhs 075-242 41 92.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Tranås
OMFATTNING: Tillsvidareanställning
LÖN: Enligt kollektivavtal 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-04-30

Teknisk rådgivning
Jörgen RöhsJörgen Röhs

Produktionschef, Förädling

075-242 41 92

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta