Den här tjänsten är tyvärr tillsatt. Läs mer om vad vi söker just nu: Lediga tjänster OEM Automatic.

 

Marknadskommunikatör

Har du ett genuint intresse för kommunikation och analys? Vill du bli en av våra lagspelare på OEM Automatic och analysera mera för att ta oss till nästa nivå? 

Som marknadskommunikatör hos oss får du chansen att nyttja din analytiska förmåga och grotta ner dig i olika system. Genom att analysera data arbetar du kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår digitala användarupplevelse. Vidare driver du Google Ads kampanjer för våra sex produktområden där du ansvarar för planering, budgetering, uppföljning och rapportering. Som superuser i vårt PIM-system inRiver ansvarar du för våra PIM-processer tillsammans med superusers från övriga bolag i koncernen. Rollen innebär ett tätt samarbete med bland annat produktansvariga där du supporterar dem i inRiver. Detta är en tillsvidareanställning med placeringsort i Tranås. Du rapporterar till marknadschefen.

Bli en i laget – hos oss blir du en del av ett tight marknadsteam, vi har olika ansvarsområden men hjälper alltid varandra och håller ihop. Vi tror tjänsten passar dig som har en examen inom media, kommunikation eller likvärdigt och 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett naturligt kund- och resultatfokus samt ett genuint intresse för affären, vilket genomsyrar allt du gör. Tidigare erfarenhet av digitala plattformar och verktyg så som PIM, CMS, och Marketing Automation ser vi mycket glatt på. Har du dessutom tidigare arbetat i en roll där begrepp som SEO, SEM, Google Analytics, Google Search Console och Google Ads tillhör vardagen är det ett extra plus.

För att lyckas i rollen är du nyfiken, analytisk, strukturerad och har höga ambitioner. Din förmåga att ta egna initiativ, prioritera samt växla mellan snabba deadlines och långa processer gör att du självständigt driver ditt arbete framåt. Din kommunikativa förmåga är stark såväl skriftligt som muntligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Även om det springer 160 glada i våra korridorer runt om i Sverige har OEM Automatic varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Hos oss ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget/koncernen. Vi erbjuder ett fritt arbete där du ingår i ett litet och flexibelt team.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt så sök gärna redan idag! Sista ansökningsdag 21/4.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta