Medarbetare till vår kundsupport

Är du driven och alltid ute efter att utvecklas? Har du även ett tekniskt intresse och trivs du i en serviceinriktad roll? Då kan du bli vår nästa lagspelare på OEM Automatic!

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundsupport hos oss på OEM Automatic erbjuds du en varierande och rolig arbetsdag. Du blir spindeln i nätet och förmedlar viktig information mellan kunder, sälj och produktansvariga. I rollen ansvarar du för att inkommande kundordrar hanteras och registreras på ett effektivt sätt samt att finnas tillgänglig för våra kunder över telefon, mejl och chatt. Viss reklamationshantering och enklare teknisk support gällande produkter, vår hemsida och e-handel ingår i tjänsten. Placeringsort är på vårt kontor i Tranås.

DIN PROFIL

Vi tror att du är i början av din karriär och/eller har en serviceinriktad tjänst idag, alternativt ett tekniskt arbete med en vilja att utvecklas inom kundsupport. Har du dessutom utbildning inom teknik eller sälj/marknadsföring ser vi väldigt glatt på det. Du älskar service och kontakt med kund samt trivs som allra bäst i ett högt tempo.'

Med ett öga för detaljer ser du vad som behöver prioriteras och skapar dig ett strukturerat arbetssätt. Engagemang, smidighet och skicklighet i att skapa goda relationer, såväl internt som externt beskriver dig bra. För att passa in i rollen är du en god lyssnare som med enkelhet hanterar människors behov och önskemål. Datorer och annan elektronik är inga problem för dig och du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

VI ERBJUDER

Även om det springer 160 glada i våra korridorer runt om i Sverige har OEM Automatic varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Hos oss ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget/koncernen.

ANSÖKAN

Låter det som ett uppdrag för dig? Välkommen till ett härligt gäng om 9 personer. Kontakta Per-Anders Gustavsson, per-anders.gustavsson@oemautomatic.se med ditt CV och personliga brev. Sök gärna omgående då urval görs löpande. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Per-Anders på telefonnummer 075 24 24 161.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Tranås
OMFATTNING: Tillsvidareanställning
LÖN: Fast lön
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 22/2 2019
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075-242 42 00

Skicka e-post

Chatta